Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du hvile ut ved bassenget, ta et bad på stranda, trene i treningsrommet og spise godt i hotellets restauranter. Og når du har testet alt som finnes på hotellet kan du begi deg til en av fornøyelsesparkene på Yas Island – inngang inkludert. Og rekker du ikke alt på en dag kan du jo alltids komme tilbake i morgen...


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Basseng og strand
På hotellet er det er det et innbydende bassengområde med to basseng, et stort basseng for voksne og et barnebasseng/splashpool med behagelig skygge. Solsenger, parasoller og pool-/strandhåndklær inkludert. Det er også en poolbar med drikke på dagtid. Inngang til Yas Beach, cirka 1 kilometer fra hotellet, med et basseng, solsenger, parasoller og badehåndklær er inkludert.

Mat & drikke
Hotellet har tre restauranter. På Graphos Social Kitchen serveres retter fra det internasjonale kjøkkenet - klassiske smaker med en moderne twist. Café del Mar Abu Dhabi er stedet for en avslappende middag og Capila - Pool Bar and Grill lokker med salater, nyttige bowls og grillet. Osmo Lounge and Bar har åpent hele dagen og der serveres Afternoon tea hver ettermiddag og signaturcocktails om kvelden.

Velvære
Hotellets spa, Eforea, har behandlinger mot avgift. Treningsrom uten ekstra kostnad.

Inngangsbillett til fornøyelsesparker
Yas Island er et sted fylt av fornøyelsesparker og morsomme aktiviteter. Enda morsommere blir det for deg som bor på Hilton Abu Dhabi Yas Island – en inngangsbillett per person og dag inkludert for hele familien til en av fornøyelsesparkene Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld Abu Dhabi eller Warner Bros. World™ Abu Dhabi. På en uke rekker dere teste alle parkene to ganger, om dere orker.

Rom med ekstraservice
Bestiller du et Clubrom inkluderer det dessuten tilgang til hotellets Executive lounge der det et litt ekstra luksus venter. Frokostservering. Afternoon tea og hver kveld mellom kl.18.00-20.00 er det happy hour med drinker og alkoholfri drikke inkludert, samt at det serveres fingermat og et utvalg av søtsaker.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet er helt røykfritt, det betyr at røyking ikke er tillatt på noen områder på hotellet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år.

Til Yas Mall (cirka 4 kilometer unna) med både butikker og restauranter kan du komme med bussen Yas Express. Cirka 30 kilometer til Abu Dhabi city. Trafikk fra nærliggende flyplass kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag på restaurant Graphos Social Kitchen)
 • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag på restaurant Graphos Social Kitchen)
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé på restaurant Graphos Social Kitchen.
 • Lunsj (buffé eller fast meny) på restaurant Graphos Social Kitchen.
 • Lunsj fra en fast meny på restaurant Capila bar & Grill.
 • Middagsbuffé på restaurant Graphos Social Kitchen.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 12.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievennlig hotell med perfekt beliggenhet i Abu Dhabi, ved stranda og nært Abu Dhabi Mall. På hotellet er det koselige restauranter, et herlige spa og fristende basseng.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi starter dagen med en raus frokost i restaurant Flavours, du kan så ta det med ro på hotellets hvite sandstrand med magisk utsikt over Abu Dhabi eller ved bassenget med en noe friskt å drikke. Du kan trene i hotellets fine treningsrom eller slappe av med en massasje i spaet. Sheraton Abu Dhabi er et utmerket valg for ferien!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi har egen strand, romslige basseng, spa, mange restauranter og barer samt en fortreffelig beliggenhet sentralt i Abu Dhabi. Det tar under 10 minutter å gå til Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger like ved stranda og her trives hele familien. Hotellet har et stort og fristende bassengområde og en egen palmekledd sandstrand.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche bor du midt i De forente arabiske emiraters hovedstad Abu Dhabi. På takterrassen er det et basseng for late dager. Det er restauranter, barer og et treningsrom på hotellet. Vil du ut og oppleve Abu Dhabi er det gangavstand til The Cornish og severdigheter som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskéen.