Yas Island i Abu Dhabi

Midt i Abu Dhabis ørkenlandskap ligger Yas Island som en luftspeiling. Målet er at øya skal utvikles til å bli Mellomøstens største fornøyelsesområde med underholdning for besøkende i alle aldre, i tillegg til de fantastiske strendene og god mat. Det er bare drøyt ti år siden byggingen av Yas Island startet og i dag besøker mer enn 25 millioner mennesker øya hvert år. Under ser du noe av alt det spennende Yas Island har å by på. 

Yas Beach

Yas Beach

Yas Beach er en beach club av høy standard. Ta en drink ved stranda, spis god mat og hvil ut i en balinesisk solseng. Her finnes beach volley og poolparty med DJs på fredager.

Ferrari World

Ferrari World

En eventyrpark for alle fartselskere og bilentusiaster. Prøv å kjøre en formel 1-bil i simulator, kjør verdens raskeste berg- og dalbane og spis autentisk italiensk mat.

Yas Mall

Yas Mall

Det nest største kjøpesenteret i De forente arabiske emirater med et hundretalls av butikker med internasjonale og lokale varemerker, flere restauranter, kino og et stort lekeland.

Bilde av: Yas Waterworld på Yas Island

Yas Waterworld

Badelandet for barn i alle aldre. Velg mellom 45 ulike attraksjoner, både vannsklier og berg-og-dalbaner. Badelandet er både morsomt og avkjølende i varmen!

Bilde av: Yas Island

Warner Bros World

Fornøyelsesparken med figurer fra Warner Bros verden. I parken kan du besøke Supermanns Metropolis og Batmans Gotham City. I tillegg får møte er familien Flinta, Snurre sprett, Tom og Jerry og mange flere tegnefilmfigurer.

Yas Marina

Yas Marina

Ved havna på Yas Island dupper elegante yachter langs bryggepromenaden. Her ligger restaurantene tett, vannsportsaktiviteter, lekeplass og tilbud om turer med sjøfly. Ved havna ligger også Formel 1-banen Yas Marina Circuit.


Våre mest populære hotelltyper for familier

Her finner du de mest populære hotelltypene for deg som reiser med barn.

Hotell med badeland

Tar du med deg barna til et hotell med badeland kan vi love deg at de blir fornøyd.

Se alle hotell med badeland

Strandhoteller

Drømmer du om å våkne opp til bølgebrus, vakker utsikt og lukten av sjø? Vi har over 400 hoteller som ligger maks 150 meter fra stranda.

Se alle strandhoteller

Store rom og leiligheter

Ypperlig for store familier, eller når bestemor og bestefar også skal være med på ferien.

Hoteller med stor plass