Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievennlig hotell med perfekt beliggenhet i Abu Dhabi, ved stranda og nært Abu Dhabi Mall. På hotellet er det koselige restauranter, et herlige spa og fristende basseng.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer/1-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Privat strand og beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Méridien Abu Dhabi ligger i en frodig hage med byens skyline og Persiabuktas glitrende vann som bakgrunn, her finner du et bassengområde med to basseng og et separat barnebasseng. Både ved bassengene og hotellstranda er det solsenger og parasoller til låns. Basseng- og strandhåndklær er også inkludert.

Hotellet kan friste med flere restauranter med mat fra fra hele verden. Det er italienske smaker i Méridien Plaza og moderne pubmat på Captain's Arms Pub. Eller velger du kanskje restaurant Mykonos ved stranda? På Latest Recipe's kan du teste en meny som inneholder både gamle og nye gastronomiske delikatesser fra øst og vest. Når tørsten melder seg kan du ta turen til Oasis Poolside Bar, som også serverer digg tilbehør til friske cocktails. Vil du ha noe søtt er det Al Finjan i lobbyen som gjelder for gourmetkaffe og lika gode bakverk. Før middagen passer det kanskje med en drink i Le Meridien Sparkling.

I spaet kan du skjemme deg bort med dampbad og hamam samt behandlinger, alt mot avgift. Det er et fint treningsrom som ligger ved hotellets spa. Du kan også spille sandvolleyball på stranda.

Hotellet ligger i det området som tidligere ble kalt “Tourist Club”, men som nå for tiden går under navnet Al Zahiyah. Her finner du alt du trenger i ferien og vil du shoppe er det omtrent 450 meter, knappe 10 minutters gange, fra hotellet til Abu Dhabi Mall. Fornøyelses- og kulturattraksjoner som Sheikh Zayed Grand Mosque, Qasr Al Watan ved presidentpalasset og Louvren Abu Dhabi, den fantastiske Corniche, Saadiyat Island og Yas Island med morsomme og fartsfylte temaparker ligger kun 20-30 minutter unna med bil.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.
 1. desember er halvpensjonen frokost og lunsj.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Latest Recipe kl. 6.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Latest Recipe kl. 12.30-15.30.
 • Lunsj fra en fast meny på Captain’s Arms bordreservasjon 24 timer før.
 • Middagsbuffé i restaurant Latest Recipe kl. 19.00-22.00.
 • Middag fra en fast meny på Captain’s Arms bordreservasjon 24 timer før.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-19.00 i Oasis strand og poolbar samt kl. 12.30-22.00 i restaurant Latest Recepie. (Alkohol serveres først etter kl. 12.00).

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til etter frokost avreisedagen.

Verdt å vite

Yas Waterworld er stengt i perioden 8. januar-4 februar 2024.

Alle hotell – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du hvile ut ved bassenget, ta et bad på stranda, trene i treningsrommet og spise godt i hotellets restauranter. Og når du har testet alt som finnes på hotellet kan du begi deg til en av fornøyelsesparkene på Yas Island – inngang inkludert. Og rekker du ikke alt på en dag kan du jo alltids komme tilbake i morgen...

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi starter dagen med en raus frokost i restaurant Flavours, du kan så ta det med ro på hotellets hvite sandstrand med magisk utsikt over Abu Dhabi eller ved bassenget med en noe friskt å drikke. Du kan trene i hotellets fine treningsrom eller slappe av med en massasje i spaet. Sheraton Abu Dhabi er et utmerket valg for ferien!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi har egen strand, romslige basseng, spa, mange restauranter og barer samt en fortreffelig beliggenhet sentralt i Abu Dhabi. Det tar under 10 minutter å gå til Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger like ved stranda og her trives hele familien. Hotellet har et stort og fristende bassengområde og en egen palmekledd sandstrand.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche bor du midt i De forente arabiske emiraters hovedstad Abu Dhabi. På takterrassen er det et basseng for late dager. Det er restauranter, barer og et treningsrom på hotellet. Vil du ut og oppleve Abu Dhabi er det gangavstand til The Cornish og severdigheter som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskéen.