Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

 • * Observasjonsdekk med 360-graders sikt
 • * Mulighet for halvpensjon med Dine Around

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom plus for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Unik beliggenhet og 360 graders utsikt over Abu Dhabi
Det eksklusive hotellet Conrad Abu Dhabi Etihad Towers har en unik beliggenhet ved en privat strand, bare 10 minutter fra presidentpalasset i Abu Dhabi. Noe av det mest spektakulære på hotellet er Observation Deck, et observasjonssted eller en utsiktsplass med 360-graders utsikt over byens skyline og havet. Kjenner du deg igjen? Kan hende det er fra filmen The Fast and the Furious 7, som delvis ble spilt inn nettopp på dette hotellet!

Flere basseng og privat strand
Hotellet har flere utendørsbasseng og ved disse er det herlige komfortable solsenger under parasoller som gir nødvendig skygge samt myke bassenghåndklær som kan lånes gratis. Samme fasiliteter finner du også ved den fine private sandstranda.

Gastronomiske opplevelser fra hele verden
Det er mange restauranter og barer på hotellet, alt fra snackbaren Lillet Pool Bar til den prisvinnende bufféen på restaurant Rosewater samt à la carte restauranter med smaker fra alle verdens kjøkken. Eller hva sier du til Ray's Grill i 63 . etasje, Li Beirut med klassiske libanesiske retter, Nahaam med salater, hamburgere og ulike shakes, Sole Sole med italiensk mat, Tori No Su med retter fra det japanske kjøkkenet og VaKaVa som representerer Sør-Amerika.

Helse og velvære
Ferieformen kan du holde i det velutstyrte treningsrommet og for en ekstra luksus kan vi anbefale et besøk i hotellets spa. Her tilbys mange behandlinger (alle mot avgift), kanskje vil du prøve Rasoul Mud Chamber, en tradisjonell spaterapi fra Midtøsten med leire, urteduftende damp som avsluttes med en varm dusj og velgjørende oljer for rengjøring og detox.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift.

Flere severdigheter i nærheten
Hotellet har en perfekt beliggenhet nært Abu Dhabis Corniche Road, en imponerende, lang strandpromenade med blant annet lekeområder for barn, gang- og sykkelveier, kaféer og restauranter og ikke minst den fantastiske Corniche Beach. Det er cirka 1,9 kilometer til Marina Mall og cirka 11,5 kilometer til Louvre Abu Dhabi. Til velkjente Schejk Zayed-moskéen er det cirka 16,4 kilometer.

For den fornøyelser kan vi anbefale et besøk til Yas Island, cirka 13 kilometer fra hotellet, en oase med flere fornøyelsesparker som blant annet Ferrari World Abu Dhabi med verdens raskeste berg og dalbane, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros. World ™Abu Dhabi men også Formel 1-banen Yas Marina Circuit, et shoppingsenter, drøssevis av restauranter og en veldig fin golfbane.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • Nyttårsmiddag.

Halvpensjon omfatter frokost samt lunsj eller middag i hotellets bufférestaurant. På Conrad Abu Dhabi Etihad Towers er det mulig å benytte Dine Around når du legger til halvpensjon. Vil du spise i á la carte-restaurantene får du en kreditt på 100 AED/voksen (50 AED/barn) som du delbetaler med. Drikke betales separat og er ikke inkludert i kreditten. Her kan du se hvilke restauranter som er inkludert.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • I Abu Dhabi må man fremvise Green Pass i appen "Al Hosn" for at få adgang til offentlige områder. Dette inkluderer hotell, badeland, museer, restauranter, butikker og shoppingsentre. Den påkrevde PCR testen kan tas på plass uten ekstra kostnad. Les mer om gjeldende regler for Abu Dhabi her. .

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Eksklusive hotell skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotell som ligger på den vakre øya Yas Island. Dette er et område med sandstrender, shopping og kjente attraksjoner som Ferrari World og Yas Waterworld. Her venter en morsom familieferie i De forente emiraters største emirat og hovedstad.

Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!