Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Conrad Abu Dhabi Etihad Tower – her kan du oppleve spektakulær solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden. Dette er virkelig et luksushotell av rang med byens høyest beliggende utsiktsplass, et fullskala spa, flere basseng og en privat strand. Hotellets beliggenhet vegg i vegg med et shoppingsenter med mange merkebutikker, og ved den populære The Cornich gjør det til "the place to be" i Abu Dhabi.

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren. Gjelder ikke gruppereiser.
Les mer her »


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom plus for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det eksklusive hotellet Conrad Abu Dhabi Etihad Towers har en unik beliggenhet ved en privat strand, bare 10 minutter fra presidentpalasset i Abu Dhabi. Noe av det mest spektakulære på hotellet er Observation Deck, et observasjonssted eller en utsiktsplass med 360-graders utsikt over byens skyline og havet. Kjenner du deg igjen? Kan hende det er fra filmen The Fast and the Furious 7, som delvis ble spilt inn nettopp på dette hotellet!

Hotellet har flere utendørsbasseng og ved disse er det herlige komfortable solsenger under parasoller som gir nødvendig skygge samt myke bassenghåndklær som kan lånes gratis. Samme fasiliteter finner du også ved den fine private sandstranda.

Det er mange restauranter og barer på hotellet, alt fra snackbaren Lillet Pool Bar til den prisvinnende bufféen på restaurant Rosewater samt à la carte restauranter med smaker fra alle verdens kjøkken. Eller hva sier du til Ray's Grill i 63 . etasje, Li Beirut med klassiske libanesiske retter, Nahaam med salater, hamburgere og ulike shakes, Sole Sole med italiensk mat, Tori No Su med retter fra det japanske kjøkkenet og VaKaVa som representerer Sør-Amerika.

Ferieformen kan du holde i det velutstyrte treningsrommet og for en ekstra luksus kan vi anbefale et besøk i hotellets spa. Her tilbys mange behandlinger (alle mot avgift), kanskje vil du prøve Rasoul Mud Chamber, en tradisjonell spaterapi fra Midtøsten med leire, utreduftende damp som avsluttes med en varm dusj og velgjørende oljer for rengjøring og detox.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift.

Hotellet har en perfekt beliggenhet nært Abu Dhabis Corniche Road, en imponerende, lang strandpromenade med blant annet lekeområder for barn, gang- og sykkelveier, kaféer og restauranter og ikke minst den fantastiske Corniche Beach. Det er cirka 1,9 kilometer til Marina Mall og cirka 11,5 kilometer til Louvre Abu Dhabi. Til velkjente Schejk Zayed-moskéen er det cirka 16,4 kilometer.

For den fornøyelser kan vi anbefale et besøk til Yas Island, cirka 13 kilometer fra hotellet, en oase med flere fornøyelsesparker som blant annet Ferrari World Abu Dhabi med verdens raskeste berg og dalbane, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros. World ™Abu Dhabi men også Formel 1-banen Yas Marina Circuit, et shoppingsenter, drøssevis av restauranter og en veldig fin golfbane.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.
  • Nyttårsmiddag.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
  • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

My Emirates pass – sommeren 2022

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2022. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av! 

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie; privat strand, stort bassengområde og utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda og er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand. Med fasiliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, barnebasseng og treningsrom kan du se frem til en komplett ferieopplevelse.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotell som ligger på den vakre øya Yas Island. Dette er et område med sandstrender, shopping og kjente attraksjoner som Ferrari World og Yas Waterworld. Her venter en morsom familieferie i De forente emiraters største emirat og hovedstad.