Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom plus for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Unik beliggenhet og 360 graders utsikt over Abu Dhabi
Det eksklusive hotellet Conrad Abu Dhabi Etihad Towers har en unik beliggenhet ved en privat strand, bare 10 minutter fra presidentpalasset i Abu Dhabi. Noe av det mest spektakulære på hotellet er Observation Deck, et observasjonssted eller en utsiktsplass med 360-graders utsikt over byens skyline og havet. Kjenner du deg igjen? Kan hende det er fra filmen The Fast and the Furious 7, som delvis ble spilt inn nettopp på dette hotellet!

Flere basseng og privat strand
Hotellet har flere utendørsbasseng og ved disse er det herlige komfortable solsenger under parasoller som gir nødvendig skygge samt myke bassenghåndklær som kan lånes gratis. Samme fasiliteter finner du også ved den fine private sandstranda.

Gastronomiske opplevelser fra hele verden
Det er mange restauranter og barer på hotellet, alt fra snackbaren Lillet Pool Bar til den prisvinnende bufféen på restaurant Rosewater samt à la carte restauranter med smaker fra alle verdens kjøkken. Eller hva sier du til Ray's Grill i 63 . etasje, Li Beirut med klassiske libanesiske retter, Nahaam med salater, hamburgere og ulike shakes, Sole Sole med italiensk mat, Tori No Su med retter fra det japanske kjøkkenet og VaKaVa som representerer Sør-Amerika.

Helse og velvære
Ferieformen kan du holde i det velutstyrte treningsrommet og for en ekstra luksus kan vi anbefale et besøk i hotellets spa. Her tilbys mange behandlinger (alle mot avgift), kanskje vil du prøve Rasoul Mud Chamber, en tradisjonell spaterapi fra Midtøsten med leire, urteduftende damp som avsluttes med en varm dusj og velgjørende oljer for rengjøring og detox.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet.

Ekstra luksus i Clubrom
Bestiller du et Clubrom får du tilgang til Level 45, en lounge med ekstra luksus i ferien. I tillegg til hotellets øvrige restauranter, barer, lounger og opplevelser får du dette:

 • Inn- og utsjekking i Level 45.
 • Tilgang til Level 45 mellom kl. 6.30-23.00.
 • Frokostbuffé og à la carte-meny kl. 6.30-11.00.
 • Aperitiff serveres kl. 11.30-13.30.
 • Afternoon tea kl. 15.00-17.00.
 • Aperitiff, kanapéer og premium drikke kl. 17.30-19.30.
 • Etter kl. 17.00 er kun gjester over 15 år som har tilgang.

Flere severdigheter i nærheten
Hotellet har en perfekt beliggenhet nært Abu Dhabis Corniche Road, en imponerende, lang strandpromenade med blant annet lekeområder for barn, gang- og sykkelveier, kaféer og restauranter og ikke minst den fantastiske Corniche Beach. Det er cirka 1,9 kilometer til Marina Mall og cirka 11,5 kilometer til Louvre Abu Dhabi. Til velkjente Schejk Zayed-moskéen er det cirka 16,4 kilometer.

For den fornøyelser kan vi anbefale et besøk til Yas Island, cirka 13 kilometer fra hotellet, en oase med flere fornøyelsesparker som blant annet Ferrari World Abu Dhabi med verdens raskeste berg og dalbane, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros. World ™Abu Dhabi men også Formel 1-banen Yas Marina Circuit, et shoppingsenter, drøssevis av restauranter og en veldig fin golfbane.

Aldersgrense
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj - eller middagsbuffe).

Halvpensjon omfatter frokost samt lunsj eller middag i hotellets bufférestaurant. På Conrad Abu Dhabi Etihad Towers er det mulig å benytte Dine Around når du legger til halvpensjon. Vil du spise i á la carte-restaurantene får du en kreditt på 100 AED/voksen (50 AED/barn) som du delbetaler med. Drikke betales separat og er ikke inkludert i kreditten. Her kan du se hvilke restauranter som er inkludert.

Sesongvariasjoner

Clubrommet kan bestilles for vinteren 2023/24.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du hvile ut ved bassenget, ta et bad på stranda, trene i treningsrommet og spise godt i hotellets restauranter. Og når du har testet alt som finnes på hotellet kan du begi deg til en av fornøyelsesparkene på Yas Island – inngang inkludert. Og rekker du ikke alt på en dag kan du jo alltids komme tilbake i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievennlig hotell med perfekt beliggenhet i Abu Dhabi, ved stranda og nært Abu Dhabi Mall. På hotellet er det koselige restauranter, et herlige spa og fristende basseng.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi starter dagen med en raus frokost i restaurant Flavours, du kan så ta det med ro på hotellets hvite sandstrand med magisk utsikt over Abu Dhabi eller ved bassenget med en noe friskt å drikke. Du kan trene i hotellets fine treningsrom eller slappe av med en massasje i spaet. Sheraton Abu Dhabi er et utmerket valg for ferien!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi har egen strand, romslige basseng, spa, mange restauranter og barer samt en fortreffelig beliggenhet sentralt i Abu Dhabi. Det tar under 10 minutter å gå til Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger like ved stranda og her trives hele familien. Hotellet har et stort og fristende bassengområde og en egen palmekledd sandstrand.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche bor du midt i De forente arabiske emiraters hovedstad Abu Dhabi. På takterrassen er det et basseng for late dager. Det er restauranter, barer og et treningsrom på hotellet. Vil du ut og oppleve Abu Dhabi er det gangavstand til The Cornish og severdigheter som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskéen.