Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,7 av 10 Basert på 3 vurderinger
Total vurdering
 
9,7 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
10,0 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

+
Utsikten fra rommet (havutsikt) var fantastisk, og rommet var fint. Gode senger å sove på og stor dusj på badet. Hotellet i seg selv er veldig fint og heisen/trappedelen ned til stranden hadde lysshow som matchet musikken som ble spilt av på kvelden. Det syntes vi var kult å se på. Snakk om det var det glovarmt i heisene ned til stranden og det kunne lukte litt varmt, klamt menneske til tider, noe som er forståelig når sola steker mot heisene dagen lang og det ikke er no kjøling/ventilering i de. Ellers var maten bra og de varierte greit, men vi begynte å bli en anelse lei slutten av uken. Hadde vi vært der 2 uker eller mer hadde vi nok blitt drittlei maten og spist ute. Stranden var også veldig fin, med klart vann og fin sandstrand som de rydder og rengjør skikkelig 1gang i uka. En del tang og skrot blir det utover uken, men det blir fjernet etterhvert som sagt. Det er også en del maneter og småfisk, til og med noen søte, små krabber å se i vannet, så det er rikt med dyreliv i havet uten at det er forstyrrende. Det er div. vannaktiviteter på stranden, som å leie vannscooter, sitte på banan, fallskjerm og andre morsomme ting til en ok pris, i tillegg til volleyball bane der. Litt lenger bort kan man ta en båtutflukt og oppleve litt historie. Det koster 10leva for solseng på stranda, men gratis på bassengdelen, som bare er noen skritt unna stranden, så vi tok solseng der og tuslet de få skrittene til stranda bare. Vi hadde aldri problemer med å få solsenger. Bassengområdet er også fint, og behagelig temperatur i vannet - samme på stranden. Det er muligheter for å leie sykler på hotellet og ta seg en sykkeltur eller to om man vil det. Når det kommer til drinker er de ikke særlig rause på spriten - her snakker vi halvt glass - minst, og resten blandevann, så du må si stopp, med mindre du vil ha en meget sterk drink. De ansatte er hyggelige og hjelpsomme, selv om enkelte hadde trengt ett smilekurs, men de jobber hardt - enkelte mer enn 12timer dagen, så de setter pris
-
Skal det være NOE å være pirkete på for oss må det være heisen som ble så varm utover dagen og at vi savnet mer frukt som jordbær, druer og vannmelon, men det kan man enkelt få tak i på ett fruktmarked vi fant 10-15min gåavstand unna. Til syvende og sist velger man selv om man skal la ting påvirke stort eller ei, og de tingene vi mente valgte vi å ikke påvirke noe da vi valgte å bare kose oss og nyte ferien istedenfor, for ærlig talt - hensikten med ferie er å slappe av, kose seg og ha det hyggelig med selskapet sitt, ikke lete etter negative ting:-)

Bekreftet gjest: 2019-06-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

187 vurderinger
Utmerket
 
53
Veldig bra
 
51
Bra
 
41
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

25.07.2018

Innlegg av geirsindrer Haugesund, Norge

Veldig fornøyd! 😀

Har nylig vært her i 14 med en familie på fem og vi har storkost oss. Rolig område som passer for familieferie, hyggelig personale, OK mat, fantastisk familieunderholdning hele dag/kveld, bra renhold.

 
15.07.2018

Innlegg av Ragna K

Helt ok

Alt er inkludert, men maten blir ikke ofte variert. Noen av de som jobber dær er uhyggelige. De er ikke gode i engelsk, det blir vanskelig å forstå. Rommene er fine og romslige. Litt slurvete med rengjøringen på rommene noen ganger. Men alt i alt er dette et helt ok sted

 
14.06.2015

Innlegg av John W Rakkestad, Norge

Fint hotell med flott beliggenhet

Vi var på ferie her fra 3 - 10 Juni 2015. Dette er ett all inklusive hotell. Man får ikke sine all inklusive bånd før etter klokken 14 så hvis man ankommer før dette så får man ikke ta del i all inklusive programmet. Men når man først har fått på dette båndet så er det fritt fram med alle rettigheter. Rommet var helt greit med dobbeltseng, 2 stoler, lite kjøleskap, liten safe, air kondisjon, dusj.... Balkong med flott utsikt over Svartehavet. Varmt vann i dusjen .. opplevde aldri at det ikke var varmt vann. Rommet ble gjort rent hver dag og vi fikk noe håndkler vær eneste dag. Inkl søndag. Maten var bra. Variert og godt. Gikk mye i produkter fra gris, kylling.. Fantes vanlige poteter, ris, gratinerte, chips...... Flott hotell med eget tower/heis som tar deg ned 8 etasjer ned på stranden. Masse solsenger. Når vi var her så var vi de eneste turistene fra Skandinavia. Det var mange fra Polen, Russland, Ukrania. Litt problemer med språk da ikke alle ansatte snakket engelsk. Ønsket helst å snakke tysk,russisk, polsk. Taxi står parkert utenfor hotellet og en tur til f.eks Sunny Beach koster 20 leva ( en vei ) Man kan gjøre avtale med sjåfør om henting senere hvis dette er ønskelig. Flott pool anlegg for store og små. Eget opplegg med show/animation for barna hver dag samt aktivering for de voksne med f.eks trim, bocca, pilkast, vollyball osv Egen beachbar og egen bar ved pool anlegget.

 
17.08.2020

Innlegg av Maps17919333714

Wonderful view, mediocre food, totally unpleasant staff

The complex scores a maximum of only 2 chapters: view and cleanliness (less at the pool). The rest is very far from a 5 * hotel. The food is slightly diversified, tasteless, often uneaten (raw meat and potatoes). The staff is extremely rude, you rarely find an employee who speaks a language other than Bulgarian. Attention to non-alcoholic cocktails (for children), I was surprised to get peach liqueur (alcohol concentration> 15 ') for a 7-year-old child with the motivation that it does not contain vodka. At bars and restaurants the priority is the staff, not the tourists.

 
09.08.2020

Innlegg av knunkov

Absolutely terrible service, nice view

I am going to start with the only two good things that are unmissable: One of the best views in St. Vlas and the rooms which are clean and pretty large. Unfortunately, the people who work there are absolutely terrible! It seems like they pay you! Every time when I have to ask for a drink they look at me as a brutal monster so unfriendly and NEVER with a smile! The food is regular and FOR SURE not for a 5 stars resort. Will NEVER go back there and I wouldn’t recommend to anyone! Cheers!