Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet og rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 5 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rainbow er et hyggelig hotell ligger i gangavstand til stranda i den lille byen Sveti Vlas, der det er et fåtall restauranter og kaféer med lokalt preg. Hotellet har et bassengområde, et basseng med liten barneseksjon, solsenger og parasoller. Snackbar og bar, om holder åpent dagtid og kveld.

Wifi inkludert i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Det er et fåtall restauranter på dette tettstedet. Busstopp nær hotellet med gode bussforbindelser til Sunny Beach, som ligger cirka 4 kilometer fra hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost, serveres kl. 7.30-10.00.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sveti Vlas

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotell med basseng, vannsklier og massevis av aktiviteter. Her kan hele familien gjøre sin greie, være seg det er å lese en bok i skyggen under parasollen, trene i treningsrommet eller leke i bassenget. Flere restauranter lokker og spabehandlinger for total avkobling.