Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.


Rom/leiligheter

Deluxerom Seafront for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mat,service,rom og plassen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Secrets Sunny Beach har et stort og herlig bassengområde med et stort basseng som er bygd i forskjellige seksjoner med ulik dybde. Her er det solsenger, parasoller, jacuzzi samt en swim up-bar. Bassenghåndklær inkludert. Et innendørsbasseng som er oppvarmet med værforbehold.

Hotellet har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Market Café spiser du frokost, lunsj og middag, vegetar alternativ finnes. I hotellets All Inclusive-program kan du soise i alle à la carte-restaurantene så ofte du vil og du trenger ikke reservere bord, førstemann til mølla prinsippet gjelder, les mer under All Inclusive. I à la carte-restauranten Portofino spiser du det beste fra det italienske kjøkkenet, Barefoot Grill serverer lettere retter fra en lunsjbuffé, Oceana Seafood Restaurant lokker med fiske- og skalldyrsretter om kvelden og Seaside Grill serverer lunsjbuffé og middag der forretten og desserten tas fra en buffé og hovedretten bestilles fra en meny. Pent antrekk, langbukse for menn kreves i noen av à la carte-restaurantene til middag. På hotellet er det en kafé som er åpen døgnet rundt og serverer kaffe, bakverk og snacks. Hotellet har tre barer, derav en lobbybar, en swim up-bar og en bar i nattklubben.

Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter og underholdning. Stort spa med innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og dampbadstue. Skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. Velutstyrt treningsrom som er åpent døgnet rundt. På dagtid kan du bedrive pilates og mosjonstrening i gruppe, yoga, spinning i basseng og vannyoga. Multisportsbane til basket, fotball og volleyball. Om kvelden kan du lytte til levende musikk.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Cirka 8 kilometer til Nessebar. 400 meter til bussholdeplass og 500 meter til shoppingsenter.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten Market Café kl. 8.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Market Café kl. 12.00-14.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Barefoot Grill kl. 11.00-17.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Seaside Grill kl. 10.30-17.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Market Café kl. 18.30-21.30.
 • Middager i à la carte-restaurantene Oceana Seafood Restaurant og Seaside Grill kl. 18.30-21.30.
 • Drikke, bakverk og snacks i Coco Café døgnet rundt.
 • Ubegrenset med lokale og internasjonale forfriskninger, juice, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl, 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotell med basseng, vannsklier og massevis av aktiviteter. Her kan hele familien gjøre sin greie, være seg det er å lese en bok i skyggen under parasollen, trene i treningsrommet eller leke i bassenget. Flere restauranter lokker og spabehandlinger for total avkobling.