Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Plassering
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradise Residence Beach ligger et lite stykke utenfor Sveti Vlas og har et stort bassengområde nært stranda med utsikt over havet. Bassenget har ulike seksjoner og det er en grunnere del for barn. Solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar. Heis ned til stranden. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift.

Bufférestauranten Eden serverer frokost, lunsj og middag. I snacksbaren Joy serveres snacks og drikke på dagtid. Tre barer, poolbaren er åpen på dagtid, Sky Lobby Bar er åpen dag- og kveldstid og bar Bowling kun om kvelden.

I høysesong (cirka midten av juni til midten av september) er det underholdning og aktiviteter for store og små. Barneklubb for barn fra 4 år i hotellets regi, engelsktalende personale. Spillrom og biljard mot avgift. Treningsrom mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Leier du bil kan du parkere i garasje, mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Eden kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé i restaurant Eden kl. 12.30-14.30.
  • Bufférestaurant til lunsj og middag en Glamour på stranda kl. 11.00-23.00.
  • Sandwicher og pannekaker i baren Joy kl. 10.30-18.00.
  • Middagsbuffé i restaurant Eden kl. 18.00-22.00.
  • Iskrem i poolbaren.
  • Ubegrenset med lokale og noen internasjonale merker med forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotell med basseng, vannsklier og massevis av aktiviteter. Her kan hele familien gjøre sin greie, være seg det er å lese en bok i skyggen under parasollen, trene i treningsrommet eller leke i bassenget. Flere restauranter lokker og spabehandlinger for total avkobling.