Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradise Residence Beach ligger et lite stykke utenfor Sveti Vlas og har et stort bassengområde som strekker seg ned mot stranda. Det store bassenget har ulike seksjoner og det er en barneseksjon. Solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar. Heis ned til stranden.  På stranda er solsengene og parasollene mot avgift.

Bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag.

I høysesong (cirka midten av juni til midten av september) er det underholdning og aktiviteter for store og små.  Barneklubb for barn fra 4 år i hotellets regi, engelsktalende personale. Spillrom og biljard mot avgift. Treningsrom mot avgift. Leier du bil kan du parkere i garasje, mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
  • Kontinental frokost i baren Paradise kl. 10.30-11.30.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
  • Kald snacks i baren Paradise kl. 16.00-18.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.00-21.00.
  • Iskrem i poolbaren.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-22.30 i baren Paradise.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hoteller – Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.