Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotell med basseng, vannsklier og massevis av aktiviteter. Her kan hele familien gjøre sin greie, være seg det er å lese en bok i skyggen under parasollen, trene i treningsrommet eller leke i bassenget. Flere restauranter lokker og spabehandlinger for total avkobling.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig på sensommeren.

• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Større dobbeltrom for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Premier Fort Beach har tre basseng, hvorav ett med to vannsklier, ett med en grunnere barneseksjon og ett med et separat barnebasseng. Restriksjoner for alder og/eller lengde kan forekomme i vannskliene. Solsenger og parasoller finns rundt bassengene. Bassenghåndklær inkludert. Poolbar.

På hotellet er det fire restauranter. Restaurant The Chef’s disker opp med bufféer til frokost, lunsj og middag, I à la carte-restauranten Origin lokker internasjonale retter med en lokal twist der alle retter tilberedes av 100 % økologiske lokalproduserte råvarer. The Signature er en à la carte-restaurant der du kan teste kokkens spesial hver kveld og The Taste tilbyr en sofistikert fine dining opplevelse, der du velger dine favoritter fra en à la carte-meny. Kleskode, langbukse for menn kveldstid i restaurantene.

Treningsrom, for gjester over 18 år, uten kostnad rett over gata på hotell Prestige Fort. Bordtennis inkludert, tennis mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 3-11 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Aktiviteter på dagtid og underholdning kveldstid. Hamam samt massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift i hotellet spa.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av flere bygninger. Minimarked på hotellet. Beliggende ved stranda med nærmest lokale sentrum cirka 300 meter fra hotellet. Til sentrum av Sveti Vlas er det cirka 1,5 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon.
  • Helpensjon.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Lunsj kl. 1230-14.00.
  • Middag kl. 18.00-21.00.

Til lunsj og middag inkludert vann, øvrig drikke er mot tillegg. Alle måltider serveres i restauranten The Chief's. En middag per uke kan inntas på en av restaurantene Origin eller The Signature, drikke er ikke inkludert.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.