Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom med havutsikt for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom Sea Front for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott og fint hotell og omgivelser men mangler mye på service og mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har alt man trenger for en vellykket ferie i Bulgaria. Hotellet ligger ovenfor stranda, like utenfor Sveti Vlas.

På hotellet kan du bade og kose deg i flere basseng. Et stort basseng med jacuzzi, et evighetsbasseng og et aktivitetsbasseng samt et barnebasseng med vannsklier og et basseng for de aller minste. Det er også et innendørsbasseng med en barneseksjon og jacuzzi. Solsenger og parasoller ved hvert basseng. Bassenghåndklær inkludert.

I hotellets bufférestaurant World Café spiser du frokost, lunsj og middag, her serveres mat fra det lokale kjøkkenet men også internasjonale retter og en buffé for barn. I hotellets tre à la carte-restauranter kan du velge å spise asiatisk, bulgarsk eller mer internasjonal mat. Pent antrekk, langbukser for menn i à la carte-restaurantene til middag. Hotellet har fire barer, en lobbybar, en poolbar, en sportsbar og en showtime bar. I tillegg er det en kafé som serverer kaffedrikker, bakverk og snacks. I Half-time Sports Bar serveres drikke, snacks om ettermiddagen og om kvelden kan du synge Karaoke og se sport på TV. Show-time Bar er åpen om kvelden når det er underholdning og show på hotellet.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa er et utmerket hotell for den som vil være aktiv. Her er det massevis av aktiviteter som yoga og vanngymnastikk. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Ungdomsklubb i hotellets regi for ungdommer 13-17 år med engelsktalende personale. Underholdning på kveldstid med show, liveband og karaoke. I hotellets spa kan du bade i bassenget og ta badstue, dampbadstue eller nyte jacuzzien, skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Velutstyrt treningsrom. Multisportsbane til basket, fotball og volleyball.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parking mot avgift. 8 kilometer til Nessebar. 400 meter til bussholdeplass. 500 meter til shoppingsenter. Dreams Sunny Beach Resort and Spa er et stort hotell og avstanden til stranda kan være opptil 200 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet, blant annet til stranda. Ta en tur i den gamle delen av Nessebar som står på Unescos verdensarvliste.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i World Café kl. 8.00-10.00.
  • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé i World Café kl. 12.30-15.00.
  • Lunsjbuffé i Tides Poolside Grill kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé i World Café kl. 18.30-21.30.
  • Middag i den asiatiske restauranten Himitsu kl. 18.30-21.30. Forrett og dessert fra buffé og hovedretten bestilles fra en à la carte-meny.
  • Middag i den bulgarske restauranten Sofia Castro kl. 18.30-21.30. Forrett og dessert fra buffé og hovedretten bestilles fra en à la carte-meny.
  • Middagsbuffé i Tides Poolside Grill kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale og internasjonale forfriskninger, juice, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Alle hotell – Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotell med basseng, vannsklier og massevis av aktiviteter. Her kan hele familien gjøre sin greie, være seg det er å lese en bok i skyggen under parasollen, trene i treningsrommet eller leke i bassenget. Flere restauranter lokker og spabehandlinger for total avkobling.