Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femsolers hotell med et omfattende All Inclusive-tilbud, romslige rom, flere basseng og vannsklier – her vil hele familien trives!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom med 3 ord. senger for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nytt og fint. God all inclusive, men litt mye østeuropeere som tar mye plass
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Liker du å tilbringe ferien på stranda vil Voya Beach Resort være midt i blinken! Hotellet ligger like ved havet og en liten strand og det er bare 300 meter til Sveti Vlas Central Beach, 800 meter til West 2 og 1,1 kilometer til Sveti Vlas nye strand. Men vil du heller bli på hotellet har du fire basseng å velge mellom og det er fem vannsklier å boltre seg i (alders- og/eller høydegrenser forekommer). Et stort basseng, et oppvarmet barnebasseng og et babybasseng. Bassengene er oppvarmet til 28-30 grader. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær. Solsenger, parasoller samt bassenghåndklær kan lånes.

Hotellet har en bufférestaurant, Chef's Market, to à la carte-restauranter, Blanca som serverer mat fra Bulgaria og Nobel har franske retter på menyen. Det er en bar i lobbyen, en ved bassenget og utover det en bar, Spot, samt en bar som serverer desserter og søtsaker til ettermiddagskoppen med kaffe eller te, eller kanskje en cocktail.

Treningsrom.(Barn og ungdommer under 16 år må være i selskap med en voksen i treningsrommet.) Gruppetrening som yoga, aerobics og vanngymnastikk. Spa med oppvarmede innendørsbasseng for voksne og barn, hamam og flere badstuer, alle mot avgift. Det store bassenget er oppvarmet fra 1. mai til 13. juni og 10. september til 10. oktober. Barnebassenget er oppvarmet til 28-30 grader hele sesongen. Mulig å bestille velgjørende behandlinger mot avgift.

Aktiviteter på dagtid med hotellets underholdere, som for eksempel volleyball, basketball, bordtennis, dart og fotballspill. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, for barn 4-12 år, barn under 4 år kan delta i følge med foreldre. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Chef's Market kl. 7.30-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Chef's Market kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Chef's Market kl.18.30-21.30.
 • En middag i en av à la carte-restaurantene Blanca eller Nobel ved opphold på minst 5 dager kl. 19.00-21.30.
 • Snacks (som hamburger, Poke Bowl, salater, grillmat, iskrem) i snackrestauranten Catch kl. 10.00-18.00.
 • Desserter i baren Sotto kl. 10.00-18.00.
 • Snacks (sandwicher, salat og søtsaker) i lobbybaren kl. 21.30-7.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker fra utvalgte nasjonale og internasjonale merker;
 • døgnet rundt i lobbybaren.
 • i poolbaren og sportsbaren kl.10.00-23.00.
 • i Catch og Sotto kl. 10.00-18.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise fra hotellet.

Ankommer flyet ditt etter kl. 02.30 om natten kan du ikke regne med å få tilgang til hotellrommet ditt før cirka kl. 15.00 på dagen. Går flyet ditt hjem kl.02.30 om natten må du forlate rommet kl. 12.00 dagen før.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært litt mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, cirka 4 kilometer fra Sunny Beach. Her er det et lite bassengområde med bar som tilbyr avkjølende drikke for varme dager ved bassenget. Kort vei til deilig sandstrand.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store basseng, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter å velge blant. Her er det alltid noe gøy å finne på for alle, alt fra yoga og barneklubb til avslappende stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort og majestetisk All Inclusive-hotell med et fantastisk bassengområde og flere restauranter å velge blant. Hvil ut i hotellets spa, tren i treningsrommet og bli med på yogatimer eller gå ned til havet og nyt av havets brus.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotell som ligger på en høyde like utenfor stille og rolige Sveti Vlas. Hotellet ligger ved den bred sandstranda og fra bassengområdet har du en herlig utsikt over Svartehavet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotell med basseng, vannsklier og massevis av aktiviteter. Her kan hele familien gjøre sin greie, være seg det er å lese en bok i skyggen under parasollen, trene i treningsrommet eller leke i bassenget. Flere restauranter lokker og spabehandlinger for total avkobling.