Deluxerom

Hyggelige deluxerom i sidebygningene oppe i høyden. Dobbeltseng eller senger samt ekstraseng i feltseng. Fjerde person mulig dersom denne er et barn som deler ordinær seng. TV, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Strykefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus

Hyggelige rom rundt bassengområdet. To senger samt ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig dersom dette er et barn som deler ordinær seng. TV, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Strykefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Ettroms villa

Meget pene ettroms villaer med dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Strykefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Stor balkong eller terrasse. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-3

Seafront villa

Seafront villa med stor dobbeltseng og separat oppholdsrom med stor sovesofa/sofa. TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj/badekar og wc. Balkong med privat basseng og begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 150 kvm.
Antall personer: 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Suite med basseng

Meget delikate villaer med ett soverom, separat oppholdsrom og eget basseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strykefasiliteter. Badekar, dusj og wc, hårføner. Stor uteplass med havutsikt og basseng. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 100 kvm
Antall personer: 1-4