Reisetips til Koh Lanta

Koh Lanta har en tilbakelent atmosfære og blir raskt en favoritt hos mange. Her kan du slappe av på lange fine strender og nyte sol og bad. Det er også en hel del å se og ting å gjøre – her vi samlet våre beste reisetips blant øyas høydepunkter!

Kantiang Bay er en av de vakreste strendene på Koh Lanta.

Koh Lantas beste strender

Det er mange fine strender på Koh Lanta. Jo lenger sør du drar, desto færre turister. Langs Koh Lantas vestkyst er det flere fantastiske, langgrunne strender med gyllen sand og turkist vann som frister til herlige bad og lek i strandkanten. Her får du våre favorittstrender på Koh Lanta som du ikke må gå glipp av! 
 

 1. Kantiang Bay
 2. Long Beach
 3. Klong Dao
 4. Klong Nin
 5. Ta Naoad Beach
Det kinesiske tempelet i Koh Lanta Old Town Det kinesiske tempelet i Koh Lanta Old Town.

Lanta Old Town

Lyst på litt variasjon og komme deg bort fra sola og stranda? Ta en taxi til Lanta Old Town en ettermiddag. Denne sjarmerende lille byen er herlig harmonisk selv om den er øyas administrative sentrum. Du går langs den eneste gata i byen og på en merkelig måte føres tankene hen til en scene fra en Western-film! Husk å ta en titt på det kinesiske tempelet når du først er her. Lunsj eller tidlig middag kan med fordel inntas på en av de lokale restaurantene. 

Lanta Animal Welfare

Ta turen til dette stedet fylt av kjærlighet og håp! Et ideelt drevet hjelpesenter for Koh Lantas dyr. Her møter du mennesker med store hjerter som egner sin tid og oppmerksomhet til de dyra som trenger deres hjelp. Som gjest er du varmt velkommen, både av personalet som gjerne viser deg rundt, men også våre firbente venner setter pris på den ekstra oppmerksomheten og kosen – kanskje blir det til og med en tur ut om ettermiddagen? Lanta Animal Welfare er åpent på dagtid og det koster ikke noe å besøke senteret.

Snorkling Snorkling

Å gjøre med barn på Koh Lanta

 1. Snorkle og oppdag fargeglade korallrev og fisker i alle regnbuens farger.
 2. Å besøke dryppsteinsgrotta Mai Kaew Cave er et spennende eventyr. 
 3. Bli med på en guidet visning på Lanta Animal Welfare.
 4. Tren thaiboksing på et Muay Thai-senter.
 5. Kjør zipline gjennom jungelen.
 6. Gå på utendørskino. 
Saladan, Koh Lanta Saladan, Koh Lanta

Markedet i Saladan

Opplev det ekte Thailand! Hver helg (lørdag eller søndag) er det marked i Saladan. Her finner du kjøtt, fisk, grønnsaker, klær og sko i den lange rekken av markedsboder. Du kommer nok ikke hjem med fulle shoppingposer, men helt klart full av nye inntrykk. Tenk på at man på lokale markeder av dette slaget normalt ikke pruter på prisen. Markedet ligger ved innkjøringen til Saladan.

 Mai Keaw Cave

Koh Lanta er kjent for å sin unike harmoni, men for litt spenning skal du dra til den tette jungelen med høye trær og svaiende lianer i øyas geografiske sentrum. Veien inn til øyas største grotte, Mai Keaw Cave, er som tatt ut av Jungelboken! Dette er en fascinerende dryppsteinsgrotte med vannkilder. Du får med deg en hodelykt inn og vi lover deg et eventyr du ikke vil gå glipp av!


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise