Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

  • • Fantastisk beliggenhet på en halvøy
  • • Hotellbuss til sentrum

Avani + Koh Lanta Krabi Resort ligger ytterst ute på en odde med havet som nærmeste nabo. Her kan du se frem til deilige dager i romantiske omgivelser med god mat, et lekkert bassengområde og aktiviteter både i havet og på land og personlig service.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for med bassengutsikt for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Toroms villaer 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort er et fint hotell som består av flere bygninger med en fabelaktig beliggenhet på en frodig halvøy. Her er det et trivelig bassengområde med to basseng, hvorav ett med barneseksjon. Solsenger og parasoller inkludert. Poolbar som serverer snacks og drikke.

Hotellet har to restauranter som begge byr på vakker havutsikt. The Cliff serverer frokost og middag til vakker havutsikt. I The Reggea Bar kan du ta noe å drikke eller et lettere måltid fra sen ettermiddag til sen kveld, her serveres det også en vakker solnedgang til maten.

Herlig spaavdeling med mange behandlinger mot avgift. Jacuzzi og badstue. Lite treningsrom som er inkludert for hotellets gjester. PT mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert i fellesområdene. Store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Hotellet tilbyr transport til de forskjellige bygningene. Hotellbuss til Saladan 4 ggr/dag.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middagsbuffé).

Alle hoteller – Koh Lanta

Lanta Casa Blanca

På Lanta Casa Blancabor du rett ved den vakre stranda. Her er de opptatt av å ta vare på miljøet og hotellanlegget er bygd med minst mulig inngrep i naturen og økosystemet i omgivelsene. Vil du se mer av den vakre naturen har hotellet anlagt en turløype som går opp i fjellet tar du denne vil du bli belønnet med en vakker utsikt fra toppen. Avslutt med en deilig massasje på stranda. Velkommen!

Lanta Sand Resort & Spa

Herlige Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta ligger fint til i rolige omgivelser. Den store frodige hagen går gjennom hele hotellområdet helt ned til den fantastiske sandstranda Long Beach. Her venter late dager i solen ved bassenget eller på stranda. Hotellet har restaurant med havutsikt og kanskje øyas beste solnedgang.

Rawi Warin Resort & Spa

Fine Rawi Warin Resort & Spa ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det et bassengområde med litt annerledes basseng men vannsklie.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger like ved stranda. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.