Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

51% anbefaler hotellet

1099 vurderinger
Utmerket
 
349
Veldig bra
 
416
Bra
 
223
Mindre bra
 
64
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

16.02.2020

Innlegg av hallfridskjelbostadh

Hyggelig hotel

Vi bodde på dette koselige hotellet i 7 dager, avbrutt av en to dagers rundtur, og den siste kvelden før hjemreise. Det viste seg å være et godt valg. Maten var utmerket og personalet var veldig serviceinnstilt. Bassengområdet var nydelig med tilgang til stranden. Lørdag var det pådekt til middag på stranden med bål og musikk. Marit feiret sin 70 års dag. Hun fikk blomster og kake av hotellet. En stor takk til manager, Anton,Pradeep, Anne og mange flere jeg ikke husker navnet på. Marit, Svein, Hallfrid og Kjell fra Norge

 
06.02.2019

Innlegg av _ystein_H970 Romskog, Norge

Hotell med god service

Har vært påhotell camelot i 14 dager nå, vår opplevelse har vært fantastisk, god beliggenhet og meget servisinstilt og blid betjening, bra renhold og god mat, et hotell vi vil benytte neste gang vi kommer hit

 
23.04.2018

Innlegg av tinal446 Oslo, Norge

Skuffende service

Vi kom til dette hotellet som en avslutning etter 2 uker i Sri Lanka. Bodde her i 2 netter. Da vi kom fungerte først ikke nøkkelkortet, som førte til mye frem og tilbake før det ble ordnet, etter ca 30 minutter. I minibaren sto juiceglass etter tidligere gjester, og da vi sa ifra om det tittet resepsjonisten bare inn i kjøleskapet uten å gjøre noe, så rydde måtte vi gjøre selv. Da var vi endelig klare for å bade, men den gang ei. Safen har låst i åpen stilling, så den var ikke brukbar. Ringte igjen til resepsjonen, som sa at vi skulle få hjelp om 5 minutter, 3 samtaler senere hadde fremdeles ingen kommet, så det ble med åpen safe.. Rommene er veldig små. Vi bodde i den nye delen. Sluket på badet var nesten tett. Det ble aldri ryddet etter lunsj i bassengområdet, noe som fører til mange masende og pågående fugler. Rydde måtte vi igjen gjøre selv. Overhodet ikke verdt prisen. Vi var der også i lavsesong, så personale i forhold til antall besøkende var absolutt ikke noe problem.

 
18.05.2017

Innlegg av Ingridreiselysten Oslo, Norway

Hyggelig hotell i en trivelig by

Hyggelig hotell. Litt slitt, spesielt badet trenger vedlikehold. Rent og pent. Flott beliggenhet. Fin park med svømmebasseng. Ligger like ved stranda. Et hotell med særpreg og "sjel". Hyggelig betjening. Godt kjøkken.

 
24.07.2016

Innlegg av Jornaasland Tønsberg, Norge

Gammel og slitt perle på Negombo-stranden

Jeg booket meg inn to netter på Camelot Beach Hotel i forbindelse med en liten rundreise i regionen. Jeg fikk et av de eldre rommene i den gamle fløyen. Rommet var normalt stort? Med slutte gulvfliser, dører og møblement. Badet var relativt nytt. Utsikten fra rommet var eksemplarisk mot Negombo strand og hotellets hage med 2 x svømmebasseng og en hyggelig bar. Frokosten var topp. Godt utvalg og god smak. Egen omelett-kokk er alltid positivt! Middagsbuffe var begrenset, men etter min smak både billig og tilstrekkelig. Det var 3-4 Sri Lanka retter, noe pasta, asiatisk og salater. Ris i flere varianter og en rikholdig dessertmeny. Jeg takk å bli glad i en rett med fisk og kurry som inngikk i bufeeten. Hage mot Negombo strand med bar og 2 x svømmebasseng, vêr dette hotellets skjulte skatt. For meg overgikk det mine forventninger. Forventningene var basert på det jeg hadde lest på forhånd. Dette var bra. Den ene dagen var det et bryllup i hagen, den andre var det dj som spilte avslappende club-music. Baren serverte lette måltider, drinker, fersk juice, Carlsberg, Tiger og Coronna. Alt til, etter norsk standard, var billig. Topp score for hage og bar. Personalet er svært imøtekommende, servicemindet og språkdyktige. De var flinke til å få meg til å føle meg velkommen. Hotellet virket generelt rent. Jeg så ikke et krypdyr, og mygg var fraværende. Det er mulig at vinden fra have gjorde sitt for å holde myggen borte? Det ble arrangert transport til flyplassen. Med et bedre rom, ville jeg gitt hotellet en bedre score. Dette hotellet vil jeg definitivt benytte meg av om jeg skal tilbake til Negombo. Da satser jeg på at alle rommene er renovert.