En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

51% anbefaler hotellet

1355 vurderinger
Utmerket
 
523
Veldig bra
 
472
Bra
 
240
Mindre bra
 
67
Dårlig
 
53

Fem siste vurderinger

20.10.2023

av Bjørn N Rendalen, Norge

Topp hotell

Her blir du varmt ønsket velkommen av et stillferdig og hyggelig personell. De er alltid til tjeneste, overkommelige priser og veldig god mat. En variabel satt meny til middag og gode drinker. Stranden her er ikke anbefalt å bade på i monsuntiden pga svært sterke strømmer, den er rødflagget. Angende selgere fra stranden kan du gjøre en ok handel hvis du pruter. Hvis du ikke vil ha sier du epa, epa som betyr har ikke behov for på Singalesisk. Nydelig basseng område.

 
16.02.2020

av hallfridskjelbostadh

Hyggelig hotel

Vi bodde på dette koselige hotellet i 7 dager, avbrutt av en to dagers rundtur, og den siste kvelden før hjemreise. Det viste seg å være et godt valg. Maten var utmerket og personalet var veldig serviceinnstilt. Bassengområdet var nydelig med tilgang til stranden. Lørdag var det pådekt til middag på stranden med bål og musikk. Marit feiret sin 70 års dag. Hun fikk blomster og kake av hotellet. En stor takk til manager, Anton,Pradeep, Anne og mange flere jeg ikke husker navnet på. Marit, Svein, Hallfrid og Kjell fra Norge

 
06.02.2019

av _ystein_H970 Romskog, Norge

Hotell med god service

Har vært påhotell camelot i 14 dager nå, vår opplevelse har vært fantastisk, god beliggenhet og meget servisinstilt og blid betjening, bra renhold og god mat, et hotell vi vil benytte neste gang vi kommer hit

 
23.04.2018

av tinal446 Oslo, Norge

Skuffende service

Vi kom til dette hotellet som en avslutning etter 2 uker i Sri Lanka. Bodde her i 2 netter. Da vi kom fungerte først ikke nøkkelkortet, som førte til mye frem og tilbake før det ble ordnet, etter ca 30 minutter. I minibaren sto juiceglass etter tidligere gjester, og da vi sa ifra om det tittet resepsjonisten bare inn i kjøleskapet uten å gjøre noe, så rydde måtte vi gjøre selv. Da var vi endelig klare for å bade, men den gang ei. Safen har låst i åpen stilling, så den var ikke brukbar. Ringte igjen til resepsjonen, som sa at vi skulle få hjelp om 5 minutter, 3 samtaler senere hadde fremdeles ingen kommet, så det ble med åpen safe.. Rommene er veldig små. Vi bodde i den nye delen. Sluket på badet var nesten tett. Det ble aldri ryddet etter lunsj i bassengområdet, noe som fører til mange masende og pågående fugler. Rydde måtte vi igjen gjøre selv. Overhodet ikke verdt prisen. Vi var der også i lavsesong, så personale i forhold til antall besøkende var absolutt ikke noe problem.

 
18.05.2017

av Ingridreiselysten Oslo, Norway

Hyggelig hotell i en trivelig by

Hyggelig hotell. Litt slitt, spesielt badet trenger vedlikehold. Rent og pent. Flott beliggenhet. Fin park med svømmebasseng. Ligger like ved stranda. Et hotell med særpreg og "sjel". Hyggelig betjening. Godt kjøkken.