Camelot Beach

Bortenfor bassengområdet og de fine rommene på Camelot Beach venter en lang sandstrand for den som foretrekker å bade i havet. Kanskje har du lyst til å teste surfing eller tar du det heller med ro i skyggen i hotellets frodige hage?


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Camelot Beach i Negombo er det lett å finne ferieroen. Du kan gå direkte fra bassengområdet ned til den fine sandstranda. I bassengområdet er det to basseng , hvorav ett har en grunnere del for barn. Det er solsenger og parasoller. Pool- og strandhåndklær inkludert. Blir du sulten eller tørst finner du alltids noe i pool- og snackbaren Excalibur.

Hotellets restaurant, The Sangreal, byr på lokale srilankiske og internasjonale retter. Det er også noen bord på en plattform i bassenget og vil du spise middag der en kveld, kan det ordnes. Lobbybar.

Ayurveda-behandlinger og massasje mot avgift. Bordtennis. Lekeplass. Mulig å bestille dyphavsfiske og windsurfing mot avgift. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Like utenfor hotellet venter det srilankiske hverdagslivet med butikker og noen lokale restauranter. Da fortauene er smale anbefaler vi taxi for å komme seg rundt.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Negombo

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger ved den fine sandstranda i Kammala, like utenfor Negombo. På stranda vaier stolte palmer og du kan selv velge hvor aktiv du vil være med tennis eller squash, eller bare hvile ut i hotellets spa eller bade i bassengene. Hotellet er perfekt for en hyggelig ferie i vakre naturomgivelser og smaksrik mat på Sri Lanka.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger like ved den fine sandstranda Negombo Beach med vaiende palmer. Her venter late feriedager ved ett av bassengene eller direkte på den brede sandstranda. Frokost er inkludert men både halvpensjon og All Inclusive kan legges til.

Sentido Heritance Negombo

Velkommen til fine Sentido Heritance Negombo – et moderne hotell som ligger like ved den lange sandstranda. Mellom hotellet og stranda ligger et laguneformet basseng med swim-up bar og feriefølelsen melder seg straks du innfinner deg her. Her finner du flere restauranter der det srilankiske kjøkkenet byr på kryddersterke retter. Har du lyst til å utforske Negombo er det kun en kort spasertur til butikker, markeder og restauranter og et livlig hverdagsliv.