Negombo – det beste av Sri Lanka på ett sted

Negombo

  • • Lang og fin sandstrand
  • • Mange restaurant og barer

Reis til Negombo og opplev en fargerik by med stor personlighet. Her får du alt det beste som Sri Lanka har å ny på – herlige dager på den brede stranda, en genuin singalesisk bypuls og spennende shopping. I Negombo ligger mange stranda, du bestemmer selv om ferien skal bestå av sol og bad eller nye opplevelser i eksotiske Sri Lanka.Fakta om Negombo

Lokal tid

Norsk tid + 4,5 time (vintertid)

Valuta

LKR= sri lankiske rupier

Mat og drikke

På den månedlige Poya Day, "fullmånedagen", er det forbudt å servere alkohol.

Strender

I Negombo er det en lang, bred og finkornet strand. Strømmer og høye bølger forekommer. Toppløs soling er forbudt.

Mer fakta

Været

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 30°c
mai 30°c
jun 29°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 28°c
des 28°c

Alle reisemål Sri Lanka

Colombo

Velkommen til Colombo - denne fargerike storbyen på Sri Lankas vestkyst. Du kan se frem til et fantastisk tilbud av severdigheter, shopping, kultur og fornøyelser. Hva sier du til et tusen år gammelt tempel som ble besøkt av Gandhi. Sri Lankas kronjuveler, det frodige Cinnamon Gardens-området og det store tilbudet av kasinoer, puber og nattklubber.

Galle

Bli med oss til den fargerike havnebyen Galle, sør på Sri Lanka. Perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med en spennende by i dette vennlige landet.

Habarana

Alle safarielskere se hit! Lille Habarana er et utmerket utgangspunkt for safari i jungelen og turer inn i nasjonalparken Minneriya, som er kjent for sin store elefantbestand. Palasset i den historiske byen Sigiriya og det gylne templet i Dambulla er også verdt et besøk.

Yala

Med utgangspunkt i Yala har du fantastiske naturopplevelser rett rundt hjørnet. Her ligger både nasjonalparken Yala og Udawalawe, begge med et stort antall dyre- og fuglearter. For å komme så nært innpå dyrene som mulig- uten å forstyrre dem- kjøres du inn i parken i åpne jeeper.

Weligama Bay

Den rolige Weligama bukta ligger sør på Sri Lanka. Weligama betyr den sandete byen og det passer godt denne sjarmerende byen, der den vidstrakte stranda er hovedattraksjonen.

Nuwara Eliya

Nuwara Eliya har lokket til seg turister i over hundre år og det er lett å forstå. Det milde klimaet og byens vakre beliggenhet, blant grønnkledde åser og teplantasjer i Sri Lankas innland, gjorde at de britiske kolonistene gjerne ferierte her på slutten av 1800-tallet. Flere av de gamle herregårdene er i dag gjort om til hotell og et flott utgangspunkt når du ønsker å oppleve Sri Lankas vakre landskap.

Kandy

Med sine overdådige templer, kongelige palasser og tropiske hager fører Kandy på Sri Lanka tankene hen på en Indiana Jones-film. Byen, som er den nest største i Sri Lanka, er ett av buddhismens aller helligste steder, hvor man valfarter for å få et glimt av Buddhas venstre hjørnetann som oppbevares i Den hellige tannens tempel.

Hikkaduwa

Ved kysten på det sørlige Sri Linka ligger ferieparadiset Hikkaduwa. På en reise til Hikkaduwa kan du se frem til nye matopplevelser, deilige dager på stranda og billig shopping. Her kan du bare være i et rolig tempo, men også hoppe ned i iskalde fossefall, ramle av surfebrettet eller spise noe skikkelig, skikkelig sterkt.

Bentota

Det er tre meget gode grunner til å reise til Bentota på Sri Lanka: havet, sola og stranda. Her finner du de strendene du drømmer om og samtidig er stedet omgitt av en genuin lokal atmosfære. Etter å ha opplevd mylderet i byene, eksotiske steder og ville dyr er det deilig å komme tilbake til rolige Bentota.