Fargeklatten Negombo

Negombo

  • • Lang og fin sandstrand
  • • Mange restaurant og barer

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Reis til Negombo og opplev en fargerik by med stor personlighet. Her får du alt det beste som Sri Lanka har å by på – herlige dager på den brede stranda, en genuin singalesisk bypuls og spennende shopping. I Negombo ligger mange stranda, du bestemmer selv om ferien skal bestå av sol og bad eller nye opplevelser i eksotiske Sri Lanka.Fakta om Negombo

Lokal tid

Norsk tid + 4,5 time (vintertid)

Valuta

LKR= sri lankiske rupier

Mat og drikke

På den månedlige Poya Day, "fullmånedagen", er det forbudt å servere alkohol.

Strender

I Negombo er det en lang, bred og finkornet strand. Strømmer og høye bølger forekommer. Toppløs soling er forbudt.

Mer fakta

Været

jan 31°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 30°c
nov 30°c
des 31°c

Alle reisemål Sri Lanka

Bentota

Det er tre meget gode grunner til å reise til Bentota på Sri Lanka: havet, sola og stranda. Her finner du de strendene du drømmer om og samtidig er stedet omgitt av en genuin lokal atmosfære. Etter å ha opplevd mylderet i byene, eksotiske steder og ville dyr er det deilig å komme tilbake til rolige Bentota.

Galle

Bli med oss til den fargerike havnebyen Galle, sør på Sri Lanka. Perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med en spennende by i dette vennlige landet.

Hikkaduwa

Ved kysten på det sørlige Sri Linka ligger ferieparadiset Hikkaduwa. På en reise til Hikkaduwa kan du se frem til nye matopplevelser, deilige dager på stranda og billig shopping. Her kan du bare være i et rolig tempo, men også hoppe ned i iskalde fossefall, ramle av surfebrettet eller spise noe skikkelig, skikkelig sterkt.

Kosgoda

Reis til den lille kystbyen Kosgoda på Sri Lanka. Her kan du se frem til en rolig og avslappende ferie med late dager på stranda og herlige bad i Det indiske hav. Her kan du også benytte muligheten til å oppdage interessante severdigheter og herlig natur.