Goldi Sands

Goldi Sands ligger like ved den fine sandstranda Negombo Beach med vaiende palmer. Her venter late feriedager ved ett av bassengene eller direkte på den brede sandstranda. Frokost er inkludert men både halvpensjon og All Inclusive kan legges til.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Goldi Sands har to bassengområder med hvert sitt basseng, hvorav ett med jacuzzi. Solsenger og parasoller ved begge bassengene samt på stranda for hotellets gjester. Bassenghåndklær inkludert. Poolbar.

Hotellet har to restauranter, en serverer retter fra det srilankiske kjøkkenet, fra de flere asiatiske kjøkken samt internasjonale retter og er åpen til frokost, lunsj og middag. Den andre restauranten er åpen til lunsj og middag samt har mer internasjonal mat. Pent antrekk, langbukser for menn. Poolbar og bar.

Her kan du nyte ayurveda-behandlinger, urtebad og massasje, mot avgift. Bordtennis mot avgift. Kveldsunderholdning.

Wifi inkluder på hele hotellet. Deponering i resepsjonen mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé k. 19.30-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl.10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Negombo

Camelot Beach

Bortenfor bassengområdet og de fine rommene på Camelot Beach venter en lang sandstrand for den som foretrekker å bade i havet. Kanskje har du lyst til å teste surfing eller tar du det heller med ro i skyggen i hotellets frodige hage?

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger ved den fine sandstranda i Kammala, like utenfor Negombo. På stranda vaier stolte palmer og du kan selv velge hvor aktiv du vil være med tennis eller squash, eller bare hvile ut i hotellets spa eller bade i bassengene. Hotellet er perfekt for en hyggelig ferie i vakre naturomgivelser og smaksrik mat på Sri Lanka.

Sentido Heritance Negombo

Velkommen til fine Sentido Heritance Negombo – et moderne hotell som ligger like ved den lange sandstranda. Mellom hotellet og stranda ligger et laguneformet basseng med swim-up bar og feriefølelsen melder seg straks du innfinner deg her. Her finner du flere restauranter der det srilankiske kjøkkenet byr på kryddersterke retter. Har du lyst til å utforske Negombo er det kun en kort spasertur til butikker, markeder og restauranter og et livlig hverdagsliv.