Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger ved den fine sandstranda i Kammala, like utenfor Negombo. På stranda vaier stolte palmer og du kan selv velge hvor aktiv du vil være med tennis eller squash, eller bare hvile ut i hotellets spa eller bade i bassengene. Hotellet er perfekt for en hyggelig ferie i vakre naturomgivelser og smaksrik mat på Sri Lanka.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom med utgang til basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Ettroms villa for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Seaview Villa for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rett ovenfor den fine røde sandstranda ligger bassengområdet på Club Hotel Dolphin. Her er det to basseng, et aktivitetsbasseng med en grunnere del for barn og et litt roligere basseng for avkobling. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

I de to poolbarene serveres snacks på dagtid og i strandbaren kan du ta noe godt å drikke, fra tidlig formiddag til midnatt. Hotellet har flere restauranter, i bufférestauranten Sands spiser du gode og kryddersterke lokale retter fra det srilankiske kjøkkenet men det serveres også internasjonale retter. De to à la carte-restaurantene, Waves og Seafood Market, serverer internasjonale- og lokal mat samt fisk- og skalldyrsretter. Bordreservasjon og pent antrekk kreves i à la carte-restaurantene.

Det er alltid noe å finne på her. Du kan spille squash og tennis, leie sykkel eller kajakk, spille biljard, bordtennis, badminton, ta en minigolfrund eller trene i treningsrommet. For barn 3-10 år er det en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Vil du slappe av har hotellet et spa med behandlinger mot avgift. Kveldsunderholdning med folkedans, show og levende musikk. Nattklubb i helgene.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Cirka 2 kilometer til Kammala og cirka 12 kilometer inn til sentrum av Negombo. På stranda ved hotellet er det bølgebrytere men gå noen meter til siden så finner du en fin sandstrand.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost i restauranten Sands kl. 4.30-7.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Sands kl. 7.00-10.00.
 • Snacks i Snacks Nibbles kl. 11.00-14.00.
 • Snacks i The Cove kl. 11.00-14.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Sands kl. 12.30-15.00.
 • Afternoon Tea i Snacks Nibbles kl. 16.00-17.00.
 • Afternoon Tea I The Cove kl. 16.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Sands kl. 19.00-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer, kl. 10.00-24.00. Flippers Bar er åpen kl. 10.00-19.00 og Aqua Bar Lounge er åpen kl.10.00-24.00.
 • Noen sportsaktiviteter, som tennis, badminton og treningsrom.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekking til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Ettroms villa, Seaview Villa og Superiorrom med utgang til basseng kan bestilles fra vinteren 2024/25.

Alle hotell – Negombo

Camelot Beach

Bortenfor bassengområdet og de fine rommene på Camelot Beach venter en lang sandstrand for den som foretrekker å bade i havet. Kanskje har du lyst til å teste surfing eller tar du det heller med ro i skyggen i hotellets frodige hage?

Goldi Sands

Goldi Sands ligger like ved den fine sandstranda Negombo Beach med vaiende palmer. Her venter late feriedager ved ett av bassengene eller direkte på den brede sandstranda. Frokost er inkludert men både halvpensjon og All Inclusive kan legges til.

Sentido Heritance Negombo

Velkommen til fine Sentido Heritance Negombo – et moderne hotell som ligger like ved den lange sandstranda. Mellom hotellet og stranda ligger et laguneformet basseng med swim-up bar og feriefølelsen melder seg straks du innfinner deg her. Her finner du flere restauranter der det srilankiske kjøkkenet byr på kryddersterke retter. Har du lyst til å utforske Negombo er det kun en kort spasertur til butikker, markeder og restauranter og et livlig hverdagsliv.