Sentido Heritance Negombo

Velkommen til fine Sentido Heritance Negombo – et moderne hotell som ligger like ved den lange sandstranda. Mellom hotellet og stranda ligger et laguneformet basseng med swim-up bar og feriefølelsen melder seg straks du innfinner deg her. Her finner du flere restauranter der det srilankiske kjøkkenet byr på kryddersterke retter. Har du lyst til å utforske Negombo er det kun en kort spasertur til butikker, markeder og restauranter og et livlig hverdagsliv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Heritance Negombo venter herlige dager ved det laguneformede bassenget som har en grunnere del for barn samt en swim up-bar. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

I restauranten Bluetan serveres frokost, lunsj og middag med både internasjonale retter og lokale retter fra det kryddersterke srilankiske kjøkkenet. See Bar & Lounge er det perfekte stedet for å nyte solnedgangen og her kan du både ta noe å drikke og spise noe lett, åpent fra sen ettermiddag til midnatt. B-Bums er en à la carte-restaurant der det bys på internasjonale retter og en vakker solnedgang. Fusion-restauranten Mad Dog tar deg med til middelhavslandenes kjøkken. Er du sugen på kaffe, te og en pain-au chocolat, da skal du slå deg ned på Swiss Bakery & Café, et pittoresk liten kafé med utendørsservering, åpent fra morgen til tidlig kveld. I Rouge - Bar & Lounge kan du prøvesmake vin og ta noe lettere å spise.

I hotellets treningsrom kan du trene og nyte en fin utsikt mot hotellets hage og her finnes også yogamatter. Spa med behandlinger, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av to bygninger, med en liten vei. I bygningen nærmest stranda ligger hovedrestauranten og poolbaren. På andre siden veien ligger en bygning der blant annet Mad Dog Bodega, Swiss Bakery & Cafe og Rouge Bar & Lounge ligger. Rett utenfor hotellet venter det srilankiske hverdagslivet med butikker og noen lokale restauranter. Siden fortauene er smale anbefaler vi en taxi når du reiser rundt. Til selve sentrum av Negombo er det cirka 3 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Serveringstider:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Lunsj fra meny eller buffé kl. 12.30-14.30.
  • Middag fra meny eller buffé kl. 19.00-22.30.

Alle hotell – Negombo

Camelot Beach

Bortenfor bassengområdet og de fine rommene på Camelot Beach venter en lang sandstrand for den som foretrekker å bade i havet. Kanskje har du lyst til å teste surfing eller tar du det heller med ro i skyggen i hotellets frodige hage?

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger ved den fine sandstranda i Kammala, like utenfor Negombo. På stranda vaier stolte palmer og du kan selv velge hvor aktiv du vil være med tennis eller squash, eller bare hvile ut i hotellets spa eller bade i bassengene. Hotellet er perfekt for en hyggelig ferie i vakre naturomgivelser og smaksrik mat på Sri Lanka.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger like ved den fine sandstranda Negombo Beach med vaiende palmer. Her venter late feriedager ved ett av bassengene eller direkte på den brede sandstranda. Frokost er inkludert men både halvpensjon og All Inclusive kan legges til.