Es Port

Es Port

  • • Sjarmerende omgivelser
  • • Røtter fra 1600-tallet
  • • Vakker hage

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Tilbring en avslappende ferie i en helt unik atmosfære på hotell Es Port, som har røtter helt tilbake til 1600-tallet! Beliggenheten med nærhet til strand og turstier er enestående. I restauranten er det temadager med mallorcansk mat, og i hotellets relaxavdeling kan du velge deg en deilig behandling.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 14 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Es Port er et unikt og fantastisk hotell med røtter fra 1600-tallet, hvor varsom renovering og kontinuerlig modernisering, gjør at du kan nyte god komfort og høy service i stemningsfulle omgivelser.

I den frodige hagen er det et stort basseng med egen barneseksjon, solsenger og parasoller. Badehåndklær inkludert. Til sandstranda og havnepromenaden er det cirka 150 meter.

I hotellets restaurant serverer det tradisjonell mallorcansk mat. I løpet av høysesongen arrangeres det temakvelder i restauranten og levende musikk i baren enkelte kvelder.

Hotellet har en relaxavdeling med massasje, badstue, lite treningsrom med noen få treningsmaskiner, oppvarmet innendørsbasseng (saltvann), boblebad og behandlinger for revmatiske plager. Om sommeren er innendørsbassenget kun for voksne over 16 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bordtennis inkludert. Tennis mot avgift og utleie av terrengsykler.

Hotellet ligger i en fjellskråning med nivåforskjeller i området og en liten bakke fører opp til hotellet. Begrenset trafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé, drikke til middagen er ikke inkludert).

Alle hoteller – Puerto de Soller

Eden (Mallorca)

Med havet, stranda og fjellene like i nærheten ligger hotell Eden, midt den koselige feriebyen Puerto de Sóller. Her er det et herlig basseng med barneseksjon og restaurant med utsøkt mat fra både mallorcansk og internasjonalt kjøkken, så legg gjerne til halvpensjon.

Pure Salt Port de Soller

Aldersgrense på hotellet: 14 år. Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller og fra hotellet kan du ta en rolig spasertur langs den palmekledde strandpromenaden inn til sentrum. Hotellet har pene dobbeltrom og stranda ligger bare noen skritt unna. Her skal du bo om du har lyst til å utforske Mallorca. På en halvtime med bil kommer du blant annet til den vakre byen Dejá.