Es Port

Es Port

  • • Sjarmerende omgivelser
  • • Røtter fra 1600-tallet
  • • Vakker hage

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Tilbring en avslappende ferie i en helt unik atmosfære på hotell Es Port, som har røtter fra 1600-tallet! Beliggenheten med nærhet til strand og turstier er enestående. I restauranten er det temadager med mallorkinsk mat, og i spaet kan du velge deg en deilig behandling.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Intimitet. God plass utvendig og meget koselig innvendig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotellet Es Port er et unikt og fantastisk hotell med røtter fra 1600-tallet, hvor nøysom renovering og kontinuerlig modernisering, gjør at du kan nyte god komfort og høy service i et stemningsfullt miljø. I den frodige hagen er det et stort basseng med egen barneseksjon, solsenger og parasoller. Gratis badehåndklær. Til sandstranden og havnepromenaden er det ca. 150 meter.

I hotellets restaurant serverer det tradisjonell mallorkinsk mat. I løpet av høysesongen arrangeres det temakvelder i restauranten og levende musikk i baren enkelte kvelder.

Hotellet har en velværeavdeling med massasje, badstue, lite trimrom med tre treningssykler, oppvarmet innendørsbasseng (min. alder 16 år på sommeren), jacuzzi og behandlinger mot revmatisme. Tennis og utleie av terrengsykler mot avgift. Gratis bordtennis. Gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet ligger i en fjellskråning med nivåforskjeller i området. Begrenset trafikk.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.