Es Port

Es Port

  • • Sjarmerende omgivelser
  • • Røtter fra 1600-tallet
  • • Vakker hage

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Tilbring en avslappende ferie i en helt unik atmosfære på hotell Es Port, som har røtter helt tilbake til 1600-tallet! Beliggenheten med nærhet til strand og turstier er enestående. I restauranten er det temadager med mallorcansk mat, og i hotellets relaxavdeling kan du velge deg en deilig behandling.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Intimitet. God plass utvendig og meget koselig innvendig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Es Port er et unikt og fantastisk hotell med røtter fra 1600-tallet, hvor varsom renovering og kontinuerlig modernisering, gjør at du kan nyte god komfort og høy service i stemningsfulle omgivelser.

I den frodige hagen er det et stort basseng med egen barneseksjon, solsenger og parasoller. Gratis badehåndklær. Til sandstranda og havnepromenaden er det cirka 150 meter.

I hotellets restaurant serverer det tradisjonell mallorcansk mat. I løpet av høysesongen arrangeres det temakvelder i restauranten og levende musikk i baren enkelte kvelder.

Hotellet har en relaxavdeling med massasje, badstue, lite treningsrom med noen få treningsmaskiner, oppvarmet innendørsbasseng (saltvann), boblebad og behandlinger for revmatiske plager. Om sommeren er innendørsbassenget kun for voksne over 16 år. Tennis mot avgift og utleie av terrengsykler. Gratis bordtennis. Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger i en fjellskråning med nivåforskjeller i området og en liten bakke fører opp til hotellet. Begrenset trafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon er frokost- og middagsbuffé mot tillegg. Drikke til middagen er ikke inkludert.