Es Port

apollo mondo one of a kind

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Det unike hotellet Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca er en av våre utvalgte perler av Apollo Mondo One of a Kind-hotell. For deg som søker et hotell som er målet for reisen kan vi varmt anbefale dette hotell med aner fra 1600-tallet. Atmosfæren, beliggenheten nært stranda og turstiene som går ut herfra gjør det til en uslåelige reisemål.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Atmosfæren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Es Port er et unikt og fantastisk hotell med aner het tilbake til 1600-tallet, der skånsom renovering og kontinuerlig modernisering gjør at du i dag kan nyte komfort og høy service i stemningsfulle omgivelser. Beliggende i hjertet av Puerto de Sóller, mellom Tramuntanafjellene og Middelhavet ønskes du velkommen til den mallorcanske hagen med vakre vekster og blomster samt en gammel olivenpresse.

Sol og bad
Hotellets bassengområde har et basseng med barneseksjon som strekker seg ut i hagen. Solsenger og parasoller på gressplenen og terrassene så det er bare å slå seg ned for en deilig stund. Bassenghåndklær er også inkludert. Til sandstranda og havnepromenaden er det cirka 150 meter. Solsenger og parasoller kan leies på stranda.

Matopplevelser
Hotellets restaurant Sa Figuera serverer tradisjonell mallorcansk mat med en innovativ touch og må testes. I à la carte-restauranten er det kokken Xisco Arbona som og hans gjeng som lager retter av råvarene som delvis hentes direkte fra hotellets hage. I restauranten Sa Possessió serveres en herlig frokostbuffé og til middagen bestilles hovedretten fra en meny mens forretten og desserten hentes fra en buffé. I høysesong er det temamiddager i restauranten en gang i uka, og i baren kan du noen kvelder nyte av livemusikk.

Velvære og aktiviteter
I hotellets relaxavdeling kan du benytte badstue, jacuzzi og innendørsbassenget med saltvann uten avgift, spabehandlinger og massasje mot avgift. I juli og august er hotellets spa kun for gjester over 16 år, øvrig tid kan barn benytte det sammen med en voksen mellom kl. 9.00 og 15.00. Det er også et lite treningsrom med noen få treningsmaskiner. Bordtennis. Tre tennisbaner mot avgift, racketer og boller inkludert.

Øvrig om hotellet:
Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av flere bygninger. Hotellet ligger i en fjellskråning med nivåforskjeller i området og en liten bakke fører opp til hotellet. Begrenset trafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.00.
  • Middag kl. 18.30-21.15.
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Klassifisering minimum 3

Alle hotell – Puerto de Soller

Eden Sóller

Med havet, stranda og fjellene like i nærheten ligger hotell Eden Sóller, midt den koselige feriebyen Puerto de Sóller. Her er det et herlig basseng med barneseksjon og restaurant med utsøkt mat fra både mallorcansk og internasjonalt kjøkken, så legg gjerne til halvpensjon.

Pure Salt Port de Soller

Aldersgrense på hotellet: 14 år. Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller og fra hotellet kan du ta en rolig spasertur langs den palmekledde strandpromenaden inn til sentrum. Hotellet har pene dobbeltrom og stranda ligger bare noen skritt unna. Her skal du bo om du har lyst til å utforske Mallorca. På en halvtime med bil kommer du blant annet til den vakre byen Dejá.