En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

1310 vurderinger
Utmerket
 
858
Veldig bra
 
366
Bra
 
60
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

02.01.2020

av Pål G Oslo, Norge

Meget bra og topp service

Vi var her en uke og kan bare lovprise hele hotellet. Topp service og utrolig historisk flott gammel bygning. Fine uteområder inkludert bassenget og flott hage. Grei vei til utesteder og restauranter. Ikke det billigste, men verdt hver krone etter vår mening. Vi var også med på spansk aften som var hyggelig. Kan anbefales.

 
09.08.2017

av idaharneshaug Nøtterøy, Norge

Anbefales for alle med cøliaki eller glutenallergi

En super uke på et fantastisk hotell. Gøy med cøliaki når jeg sitter igjen med best mat og dessert! Anbefales for alle, bra beliggenhet, fine rom, hyggelig mennesker, god service og deilig sol ved bassenget.

 
01.11.2016

av BodilS50

Må oppleves

Et fantastisk hotell med alt av fasiliteter. Ligger skjermet fra trafikkstøy, men likevel bare noen minutter fra sentrum og badestrand. Oser av gammel historie, men likevel nytt og moderne. Servicen var upåklagelig - rommet rent. Nydelig frokost. Et minus syntes vi var middagen på hotellet - ikke spesiell god - og et kjøleskap på rommet i stedet for minibar hadde nok gjort bedre nytte. Anbefales på det sterkeste - vi har allerede bestilt plass. Port de Sollér er en liten, men utrolig koselig by hvor du alltid vil finne ting å gjøre av forskjellige aktiviteter. Trikken er et must! Byen virker ikke nevneverdig nedslitt/preget av turismen. Mange flotte restauranter med nydelig mat.

 
11.08.2016

av Jan R

Flott ferie

Fra fantastiske omgivelser, god mat, hyggelig betjening kan du enkelt nå flotte fjellturer, leie båt, slappe av på stranda eller ved poolen. Det er det grønne og blå ferie paradiset på ett ellers utslitt Mallorca.

 
26.03.2016

av toregs

Koselig hotel i sjarmerende by

Etter å ha reist 16 år til Porto de Soller var det kjekt å finne et sentralt beliggende hotel. Iår blir det 3 gang her. Vi skulle gjerne funnet stedet tidligere. God service i koselige, godt rengjorte rom. Måltidene (frokost-middag) gir oss fin opplevelse med flott buffet, god og service-innstilt betjening. Vi gleder oss fra år til år.