Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
10 av 10 Basert på 1 vurderinger
Total vurdering
 
10,0 / 10
Rengjøring
 
10,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
10,0 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Atmosfæren
-

Bekreftet gjest: 2023-08-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

1432 vurderinger
Utmerket
 
950
Veldig bra
 
385
Bra
 
67
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

18.07.2023

av 80karolines

Dårlig

Var her to uker i juli Hotellet stod ikke til forventningene Betjening var veldig lite hjelpsomme med bagasjen. Det var et stykke å gå for å komme til heisen. Middagen i restauranten var dyr og ikke god. Jeg klarte ikke å spise noe særlig og synes å betale for tre,retters meny når vi sa at vi kun skulle ha Hovedrett blir feil. Middagen så ut som avføring Ansatte på hotellet hadde med seg hund som gikk løs. Generelt sett så var de ansatte her lite serviceinnstilt og hjelpsomme. Maten i snackbaren stengte for tidlig. Frokosten kunne og ha vart lenger. Styr unna .anbefaler ikke dette hotellet.

 
12.07.2023

av ragnhildpernilled

Total pakke av en fantastisk opplevelse, Hotel-service-beliggenhet og omgivelser.

Helt fantastisk eutentisk Hotel med sjel og historie i massevis. Nydelig svær hage på forskjellige nivå- basseng for store og små. Sentralt og to min til stranden. Nydelig og svær frokostbuffe- manglet ingen ting. Helt ypperlig god service av ansatte. De skaffet lege, rullestol og leiebil. Masse turstier i gangavstand fra hotellet som vi dessverre ikke fikk benyttet pga skade.Enkelt og korte avstander med leiebil til flotte små byer- Fornalutx- Deià - Valdemossa….men ankom tidlig på formiddag. Helt håpløst å finne parkeringsplass. Flotte omgivelser og nydelig beliggenhet ved sjøen og Tramontana-fjellene i bakkant. Supermarked rett nedenfor hotellet. Litt harde senger på standard-dobbeltrom- men de ordnet det også, med overmadrasser. Max heldig med rom og balkong mot nord - og slapp steikende sol-,formiddag/ettermiddag- helt herlig. Spa- avdeling med et vell av behandlingsmuligheter. Kommer garantert tilbake hit. Faktisk ikke noe som var negativt- bortsett fra harde senger. 10- av 10 mulige. Aldri vært mere fornøyd.

 
12.07.2023

av Knut Anton H

Et hotell verdt opplevelsen,og med en spennende historie.

Flotte omgivelser. God service. Herlige folk i resepsjonen. Litt harde senger. Velsmakende mat i buffet-restauranten. Kort vei til en flott strand og havn med gode spisesteder. Flott opplevelse med toget som går mellom byen Soller og Port de Soller.

 
02.01.2020

av Pål G Oslo, Norge

Meget bra og topp service

Vi var her en uke og kan bare lovprise hele hotellet. Topp service og utrolig historisk flott gammel bygning. Fine uteområder inkludert bassenget og flott hage. Grei vei til utesteder og restauranter. Ikke det billigste, men verdt hver krone etter vår mening. Vi var også med på spansk aften som var hyggelig. Kan anbefales.

 
09.08.2017

av idaharneshaug Nøtterøy, Norge

Anbefales for alle med cøliaki eller glutenallergi

En super uke på et fantastisk hotell. Gøy med cøliaki når jeg sitter igjen med best mat og dessert! Anbefales for alle, bra beliggenhet, fine rom, hyggelig mennesker, god service og deilig sol ved bassenget.