Eden Sóller

Med havet, stranda og fjellene like i nærheten ligger hotell Eden Sóller, midt den koselige feriebyen Puerto de Sóller. Her er det et herlig basseng med barneseksjon og restaurant med utsøkt mat fra både mallorcansk og internasjonalt kjøkken, så legg gjerne til halvpensjon.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Standardrom for 2 personer. Superiorrom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eden Sóller ligger perfekt til i koselige Puerto de Sóller og har et fint bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering i høysesong.

Underholdning enkelte kvelder i uka i høysesongen. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Kort vei til restauranter, kaféer og butikker. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Puerto de Soller

Es Port

Det unike hotellet Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca er en av våre utvalgte perler av Apollo Mondo One of a Kind-hotell. For deg som søker et hotell som er målet for reisen kan vi varmt anbefale dette hotell med aner fra 1600-tallet. Atmosfæren, beliggenheten nært stranda og turstiene som går ut herfra gjør det til en uslåelige reisemål.

Pure Salt Port de Soller

Aldersgrense på hotellet: 14 år. Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller og fra hotellet kan du ta en rolig spasertur langs den palmekledde strandpromenaden inn til sentrum. Hotellet har pene dobbeltrom og stranda ligger bare noen skritt unna. Her skal du bo om du har lyst til å utforske Mallorca. På en halvtime med bil kommer du blant annet til den vakre byen Dejá.