Pure Salt Port de Soller

Aldersgrense på hotellet: 14 år.

Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller og fra hotellet kan du ta en rolig spasertur langs den palmekledde strandpromenaden inn til sentrum. Hotellet har pene dobbeltrom og stranda ligger bare noen skritt unna. Her skal du bo om du har lyst til å utforske Mallorca. På en halvtime med bil kommer du blant annet til den vakre byen Dejá.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pure Salt Port de Soller ligger mellom havet og Tramuntanafjellene og fra hotellets bassengområde kan du nyte av begge. Om kvelden kan du slå deg ned med en drink i hotellets bar, eller ta en fin spasertur inn til Puerto de Sóller med hyggelige butikker, håndverkere som selger sine produkter og restauranter som skjuler seg i de smale gatene. Fra Puerto de Sóller kan du ta en dagstur til Palma med toget eller leie bil å kjøre på de smale veiene som snor seg opp til den sjarmerende byen Deià.

Hotellet har en solterrasse med et basseng med vakker utsikt over havet og fjellene. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

I hotellets restaurant serveres frokostbufféen. Lunsj og middag bestilles fra en meny der lokale produkter fra regionen og Mallorca bestemmer smak og innhold. Hotellet har to barer, åpne fra kl. 11.00 til rundt midnatt.

På Pure Salt Port de Soller er det treningsrom, badstue og dampbadstue inkludert. Spa med skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Mallorca er en populær øy for sykling og hotellet har en sykkelgarasje, reservasjon kreves.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Turist- og strandområde. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda Playa d'en Repic. Stranda som ligger rett nedenfor hotellet har grovkornet sand og stedvis steiner i vannkanten. Cirka 1 kilometer til sentrum av Puerto de Sóller og cirka 4 kilometer til byen Sóller.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag med forrett, hovedrett og dessert som velges fra en meny).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-11.00.
  • Middag kl. 19.00-22.30.

Alle hotell – Puerto de Soller

Es Port

Tilbring en avslappende ferie i en helt unik atmosfære på hotell Es Port, som har røtter helt tilbake til 1600-tallet! Beliggenheten med nærhet til strand og turstier er enestående. I restauranten er det temadager med mallorcansk mat, og i hotellets relaxavdeling kan du velge deg en deilig behandling.

Eden (Mallorca)

Med havet, stranda og fjellene like i nærheten ligger hotell Eden, midt den koselige feriebyen Puerto de Sóller. Her er det et herlig basseng med barneseksjon og restaurant med utsøkt mat fra både mallorcansk og internasjonalt kjøkken, så legg gjerne til halvpensjon.