FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et badeparadis for deg og familien din med et stort badeland med ni vannsklier og flere basseng - alt inkludert, også All Inclusive. Det finnes ytterligere to bassengområder, hvorav ett er kun for små badeengler. På dagtid er det mye å gjøre for både store og små med barneklubber, yoga og show. Hotellet ligger i passe gangavstand fra stranda i Magaluf.

Ukens Deal

Akkurat nå får du 500,– i rabatt på alle pakkereiser til Mallorca og Costa del Sol.

Velg blant mange reisemål og hotell. Reis i perioden fra 1/5 - 10/11 2024. Bestill senest 21/4-2024.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Suite for 2-5 personer, hvorav 3 barn. Superiorsuite for 2-5 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

FERGUS Club Mallorca Waterpark har tre store bassengområder som er som skapt for deilige dager i sola. Badelandet har ni vannsklier, tre basseng og en poolbar. For å kjøre i vannsklia må du ha fylt 10 år eller vare minst 120 cm lang. Et bassengområde med to barnebasseng med blant annet to vannsklier og ett av bassengene er et plaskebasseng. Et bassengområde med et stort basseng for alle. Her er det også en poolbar som er forbeholdt gjester i superiorsuitene. Solsenger og parasoller ved hvert bassengområde. Balisenger, mot avgift. Bassenghåndklær mot depositum.

Hotellet har to restauranter, en bufférestaurant der du spiser frokost, lunsj og middag samt bufférestauranten Magnus for gjester som bo til i superiorsuitene. Laktosefrie, veganske, vegetariske samt glutenfrie retter kan fås på forespørsel. Fire barer, hvorav en pool- og snackbar og en poolbar for gjester i superiorsuitene.

Hotellet arrangerer aktiviteter og sporter som du og familien kan delta på, blant annet konkurranser, yoga, dansetimer, vannpolo, vanngymnastikk og lettere underholdning som show, levende musikk og minidisko. Trene kan du gjøre i hotellets treningsrom. Bordtennis. Biljard mot avgift. Hotellet har et separat område som heter Pongos Club med barneklubb for barn 2-4 år, 4-8 år og 8-12 år med engelsktalende personale, stor lekeplass med fotballbane og basketballbane - lekeplassen ligger delvis i skyggen fra trærne. Sykkelutleie. Massasje mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Myntvaskeri. Parkering mot avgift. Cirka 300 meter til sandstranda i Magaluf. Langs gata fra hotellet og ned til stranda ligger restauranter, barer og butikker. Fra Magaluf går det busser inn til Palma by for en shoppingtur eller en kveld på en hyggelig tapasbar.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets alle barer kl.10.00-24.00.

For gjester i superiorsuitene er også følgende inkludert:

  • Frokostbuffé i restauranten Magnus kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Magnus kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Magnus kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i baren Magnus kl. 11.00-18.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Bildene er skisser og vil bli byttet ut så snart Apollo mottar ekte bilder fra hotellet. Skissene kan skille seg fra virkeligheten. Bildene fra rommene er ikke skisser.

Alle hotell – Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et pent hotell som ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Sol Lunamar Palmanova

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotellet for deg som vil bo sentralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger like ovenfor den fine sandstranda Son Matias og herfra har du bare en kort spasertur til restauranter, barer, nattklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur til stranda i Magaluf.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en perfekt beliggenhet der det ligger på en klippe med strålende utsikt over Magalufstranda. Det er gangavstand til barer og restauranter i sentrum av Magaluf.