Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en perfekt beliggenhet der det ligger på en klippe med strålende utsikt over Magalufstranda. Det er gangavstand til barer og restauranter i sentrum av Magaluf.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bahia Principe Sunlight Coral Playa ligger høyt over Magalufstranda og for å komme til stranda som ligger cirka 50 meter nedenfor kan man ta trappene eller heisen. Merk at heisen slutter å gå kl. 21.30 og er i drift fra midten av juni. Bassengområde med basseng, barnebasseng og solsenger. Badehåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant Orquidea serveres frokost, lunsj og middag. Pent antrekk, langbukser eller finere shorts til middagen. I pool- og snackbaren serveres lettere måltider og drikke på dagtid. En bar som er åpen om kvelden og frem til midnatt.

Treningsrom. Biljard og dart mot avgift. Lekerom. Dag- og kveldsaktiviteter for små og store.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel. Parkering mot avgift. Det er en bratt bakke opp til hotellet og nivåforskjeller inne på området. For å komme til restauranten må man gå opp en trapp. Det er ett par trappetrinn for å komme frem til heisen. Hotellet er populært blant ungdommer i høysesong.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé)

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30.
  • Middag kl. 19.00-22.00.

Alle hotell – Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et pent hotell som ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Sol Lunamar Palmanova

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotellet for deg som vil bo sentralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger like ovenfor den fine sandstranda Son Matias og herfra har du bare en kort spasertur til restauranter, barer, nattklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur til stranda i Magaluf.

FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et badeparadis for deg og familien din med et stort badeland med ni vannsklier og flere basseng - alt inkludert, også All Inclusive. Det finnes ytterligere to bassengområder, hvorav ett er kun for små badeengler. På dagtid er det mye å gjøre for både store og små med barneklubber, yoga og show. Hotellet ligger i passe gangavstand fra stranda i Magaluf.