Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur fra stranda i Magaluf.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa har et fint, trendy bassengområde på hotellets tak med vidstrakt utsikt over havet. Her er det et evighetsbasseng samt gratis solsenger og parasoller.

Hotellets bufférestaurant The Gallery er åpen til frokost og middag. The Bow Lounge Bar and Restaurant tilbyr á la carte-retter til så vel lunsj som middag. Lobbybaren The Promenade har et bredt utvalg av varm og kald drikke og kveldstid kan du nyte levende musikk eller en DJ som spiller i lobbybaren.

Thalasso spa med behandlinger mot avgift, aldersgrense 16 år. Treningsrom. Gratis wifi. Resepsjon som er bemannet døgnet rundt. I området rundt hotellet ligger det flere barer og restauranter og du kommer deg enkelt inn til Palma by med lokalbussen. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

INNSiDE by Melia Cala Blanca

Aldersgrense på hotellet: 16 år Moderne INNSiDE by Melia Cala Blanca ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhet i frodige omgivelser lengst ute på en odde. Her er det to herlige bassengområder og nedenfor hotellet ligger det flere små fine badebukter der du kan ta et bad i det krystallklare vannet. Her kan du slappe av i hotellets spa og nyte god mat på en av hotellets fine restauranter.