Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,5 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melia Calvia Beach har tre basseng, hvorav ett barnebasseng og ett forbeholdt The Level. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice ved bassenget. Poolbar. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift.

Hotellet har flere restauranter. I bufférestauranten Merkado serveres frokosten og middagen med meny inspirert av flere av Middelhavslandene. Du kan velge å sitte ute på terrassen med en fantastisk utsikt utover havet. Restauranten Pez Playa er kjent for sine herlige retter av ris og er også åpen for de som ikke bor på hotellet. Cape Nao har både beach club (mot avgift) og en restaurant ved stranda som serverer lunsj. Det er en bar i hotellets lobby. Den elegante atmosfæren gjør den til det perfekte møteplassen før kveldens program.

Gratis wifi i fellesområdene. Den fine spaavdelingen tilbyr behandlinger mot avgift. Gratis tilgang til treningsrom og innendørsbasseng. Vaskeriservice mot avgift. Barneaktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning. Støy fra nærliggende restauranter og klubber kan oppfattes som forstyrrende.

Det er mulig å benytte seg av (og sette på rommet) visse fasiliteter og restauranter på hotell som tilhører samme kjede som Melia Calvia Beach. Mer informasjon får du på hotellet.

The Level, for gjester som bor i superiorrom
Bor du i superiorrom får du tilgang til The Level med ekstra service. Her er det blant annet et relaxområde, et eget basseng, mulighet for halvpensjon mot tillegg (frokost og middag) i restauranten The Level og gratis kaffe og alkoholfri drikke i Level-området hele dagen.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (frokost- og middagsbuffé). Drikke til middagen er ikke inkludert.

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

INNSiDE by Melia Cala Blanca

Aldersgrense på hotellet: 16 år Moderne INNSiDE by Melia Cala Blanca ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur fra stranda i Magaluf.

H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhet i frodige omgivelser lengst ute på en odde. Her er det to herlige bassengområder og nedenfor hotellet ligger det flere små fine badebukter der du kan ta et bad i det krystallklare vannet. Her kan du slappe av i hotellets spa og nyte god mat på en av hotellets fine restauranter.