Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach

  • • På stranden
  • • Pent hotell
  • • Herlig spa

Melia Calvia Beach er et pent hotell i moderne stil. Her er det flere basseng og det er kort vei til stranden. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melia Calvia Beach har tre basseng, hvorav ett barnebasseng og ett forbeholdt The Level. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice ved bassenget. Poolbar. På stranden er solsengene og parasollene mot avgift. Hotellets gjester kan benytte det nye barnebassenget på hotell Sol Barbados.

Hotellet har flere restauranter. I bufférestauranten Market serveres frokosten og middagen med meny inspirert av flere av Middelhavslandene. Du kan velge å sitte ute på terrassen med en fantastisk utsikt utover havet. Restauranten Pez Playa er kjent for sine herlige retter av ris og er også åpen for de som ikke bor på hotellet. Cape Nao har både beach club (mot avgift) og en restaurant ved stranden som serverer lunsj. Det er en bar i hotellets lobby. Den elegante atmosfæren gjør den til det perfekte utgangspunktet for kveldens program.

Gratis WiFi i fellesområdene. Den fine spaavdelingen tilbyr behandlinger mot avgift. Gratis tilgang til trimrom og innendørsbasseng. Vaskeriservice mot avgift. Barneaktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning. Støy fra nærliggende restauranter og klubber kan oppfattes som forstyrrende.

Det er mulig å benytte seg av (og sette på rommet) visse fasiliteter og restauranter på hotell som tilhører samme kjede som Melia Calvia Beach. Mer informasjon får du på hotellet.

The Level, for gjester som bor i superiorrom

Bor du i superiorrom får du tilgang til The Level med ekstra service. Her er det blant annet et relaxområde, et eget basseng, mulighet for halvpensjon mot tillegg (frokost og middag) i restauranten The Level og gratis kaffe og alkoholfri drikke i Level-området hele dagen.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (frokost- og middagsbuffé).