Melia Calvia Beach

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melia Calvia Beach har tre basseng, hvorav ett barnebasseng og ett forbeholdt The Level. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice ved bassenget. Poolbar. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift.

Hotellet har flere restauranter. I bufférestauranten Merkado serveres frokosten og middagen med meny inspirert av flere av Middelhavslandene. Du kan velge å sitte ute på terrassen med en fantastisk utsikt utover havet. Restauranten Pez Playa er kjent for sine herlige retter av ris og er også åpen for de som ikke bor på hotellet. Cape Nao har både beach club (mot avgift) og en restaurant ved stranda som serverer lunsj. Det er en bar i hotellets lobby. Den elegante atmosfæren gjør den til det perfekte møteplassen før kveldens program.

Gratis wifi i fellesområdene. Den fine spaavdelingen tilbyr behandlinger mot avgift. Gratis tilgang til treningsrom og innendørsbasseng. Vaskeriservice mot avgift. Barneaktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning. Støy fra nærliggende restauranter og klubber kan oppfattes som forstyrrende.

Det er mulig å benytte seg av (og sette på rommet) visse fasiliteter og restauranter på hotell som tilhører samme kjede som Melia Calvia Beach. Mer informasjon får du på hotellet.

The Level, for gjester som bor i superiorrom
Bor du i superiorrom får du tilgang til The Level med ekstra service. Her er det blant annet et relaxområde, et eget basseng, mulighet for halvpensjon mot tillegg (frokost og middag) i restauranten The Level og gratis kaffe og alkoholfri drikke i Level-området hele dagen.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (frokost- og middagsbuffé).

Sesongvariasjoner

Grunnet de rådende omstendigheter vil spaet holde stengt sommeren 2021.