Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var supert !!!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melia Calvia Beach har tre basseng, hvorav ett barnebasseng og ett forbeholdt The Level. Solsenger, parasoller og håndkleservice ved bassenget inkludert. Poolbar. På stranda er solsengene og parasollene mot avgift.

Hotellet har flere restauranter. I bufférestauranten Merkado serveres frokosten og middagen med meny inspirert av flere av Middelhavslandene. Du kan velge å sitte ute på terrassen med en fantastisk utsikt utover havet. Restauranten Pez Playa er kjent for sine herlige retter av ris og er også åpen for de som ikke bor på hotellet. Cape Nao har både beach club (mot avgift) og en restaurant ved stranda som serverer lunsj. Det er en bar i hotellets lobby. Den elegante atmosfæren gjør den til det perfekte møteplassen før kveldens program.

Wifi inkludert i fellesområdene. Den fine spaavdelingen tilbyr behandlinger mot avgift. Treningsrom og innendørsbasseng inkludert. Vaskeriservice mot avgift. Barneaktiviteter i hotellets regi med engelsktalende personale. Kveldsunderholdning. Støy fra nærliggende restauranter og klubber kan oppfattes som forstyrrende.

Det er mulig å benytte seg av (og sette på rommet) visse fasiliteter og restauranter på hotell som tilhører samme kjede som Melia Calvia Beach. Mer informasjon får du på hotellet.

The Level, for gjester som bor i superiorrom
Bor du i superiorrom får du tilgang til The Level med ekstra service. Her er det blant annet et relaxområde, et eget basseng, mulighet for halvpensjon mot tillegg (frokost og middag) i restauranten The Level og gratis kaffe og alkoholfri drikke i Level-området hele dagen. Spør i resepsjonen om du trenger å låne strykejern og strykebrett eller låne en Wii-spillkonsoll og spill.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et pent hotell som ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Sol Lunamar Palmanova

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotellet for deg som vil bo sentralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger like ovenfor den fine sandstranda Son Matias og herfra har du bare en kort spasertur til restauranter, barer, nattklubber og butikker.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur til stranda i Magaluf.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en perfekt beliggenhet der det ligger på en klippe med strålende utsikt over Magalufstranda. Det er gangavstand til barer og restauranter i sentrum av Magaluf.

FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et badeparadis for deg og familien din med et stort badeland med ni vannsklier og flere basseng - alt inkludert, også All Inclusive. Det finnes ytterligere to bassengområder, hvorav ett er kun for små badeengler. På dagtid er det mye å gjøre for både store og små med barneklubber, yoga og show. Hotellet ligger i passe gangavstand fra stranda i Magaluf.