Sol Lunamar Palmanova

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotellet for deg som vil bo sentralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger like ovenfor den fine sandstranda Son Matias og herfra har du bare en kort spasertur til restauranter, barer, nattklubber og butikker.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter superior for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Lunamar Palmanova ligger i gangavstand til sandstranda i Palma Nova og det er aldersgrensen for å bo på hotellet er 16 år. Rett nedenfor hotellet venter Palma Novas brede utvalg av fornøyelser og bussen til Palma by går like nedenfor hotellet.

Hotellet har et fint bassengområde med et basseng, solsenger og parasoller. På dagtid og om kvelden kan du ta noe å spise i snackbar som serverer blant annet drikke, burgere, salater, sandwicher, pastaretter, pizza samt kjøtt- og fiskeretter.

Bordtennis. Biljard mot avgift. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Det er 17 kilometer til Palma by. Bussholdeplass cirka 150 fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Aldersgrense på hotellet: 16 år Zel Mallorca er et pent hotell som ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur til stranda i Magaluf.