Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur til stranda i Magaluf.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa har to bassengområder, ett fint og trendy som ligger på hotellets tak med vidstrakt utsikt over havet og et evighetsbasseng samt balisenger, solsenger og parasoller. Det er ytterligere et stort bassengområde med et stort basseng samt solsenger og parasoller.

Hotellets bufférestaurant The Gallery er åpen til frokost og middag. The Bow Lounge Bar and Restaurant tilbyr á la carte-retter til så vel lunsj som middag. Lobbybaren The Promenade har et bredt utvalg av varm og kald drikke og kveldstid kan du nyte levende musikk eller en DJ som spiller i lobbybaren.

Thalasso spa med et lite innendørsbasseng, deilige loungestoler, jacuzzi, badstue, hamam samt behandlinger mot avgift, aldersgrense 16 år. Treningsrom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering i garasje mot avgift. I området rundt hotellet ligger det flere barer og restauranter og du kommer deg enkelt inn til Palma by med lokalbussen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca er et pent hotell som ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Sol Lunamar Palmanova

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sol Lunamar Palmanova er det perfekte hotellet for deg som vil bo sentralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger like ovenfor den fine sandstranda Son Matias og herfra har du bare en kort spasertur til restauranter, barer, nattklubber og butikker.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Bahia Principe Sunlight Coral Playa på Mallorca har en perfekt beliggenhet der det ligger på en klippe med strålende utsikt over Magalufstranda. Det er gangavstand til barer og restauranter i sentrum av Magaluf.

FERGUS Club Mallorca Waterpark

FERGUS Club Mallorca Waterpark er et badeparadis for deg og familien din med et stort badeland med ni vannsklier og flere basseng - alt inkludert, også All Inclusive. Det finnes ytterligere to bassengområder, hvorav ett er kun for små badeengler. På dagtid er det mye å gjøre for både store og små med barneklubber, yoga og show. Hotellet ligger i passe gangavstand fra stranda i Magaluf.