Landmar Costa Los Gigantes

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotellet for deg som vil bade og hvile ut. Her er det seks basseng som er oppvarmet, et plaskebasseng for vannlek, klatrepark med ziplines, et treningsrom samt spa for avslapping. Her bor du godt i en familiesuite for opptil 5 personer og suiten er velutstyrt for en behagelig og morsom ferie for deg og barna.


Rom/leiligheter

Familiesuite for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 2 personer. Deluxesuite for 2-4 personer. Suite for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Oppvarmede basseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Landmar Costa Los Gigantes har seks basseng. Tre store basseng og tre barnebasseng, hvorav ett har en vannsklie. Alle bassengene er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgen, kvelder og ved dårlig vær. Solsenger og parasoller. Balisenger mot avgift. Bassenghåndklær mot depositum.

Hotellet har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Teide/Volcan kan du spise frokost og middag, den siste holder åpent ved behov. I restauranten La Palmera kan du spise lunsjbuffé og om kvelden en à la carte-middag. I Nautilus Bar Restaurant serveres snacks og iskrem og til lunsj litt grillet og den spanske favoritten paella. Pent antrekk, langbukse for menn til middag. Hotellet har flere barer. I poolbaren serveres drikke på dagtid i Central Bar spilles levende musikk og drikke serveres frem til midnatt. Landi Bar serverer kald drikke ved sportsarenaen på dagtid. Sunset Bar frister med lekre cocktails.

På hotellet finns alltid noe å gjøre både på dagene og om kvelden. Spill minigolf, bordtennis, fotball og sandvolleyball. Minidisko for barna og show for hele familien i Broadway Music Hall som også har en bar om kvelden. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. I skoleferien er det også en klubb for barn fra 12 år og oppover. Babyklubb mot avgift. Eventyrpark med ziplines og klatring samt et splash-område med vannleker. Lekeplass.

I hotellets spa kan du ta få litt tid for deg selv. Her er det et innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og hamam samt spabehandlinger, alt mot avgift. BodyUP-gym, vanngymnastikk, bueskyting og vannpolo er det også.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet består av en hovedbygning som ble renovert 2018 med tre etasjer og heis samt en sidebygning som renovert 2020 med to etasjer og heis. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Parkering mot avgift.

Måltider

Deluxesuite og suite
Inkludert:

 • Frokostbuffe.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Bestiller du halvpensjon eller All Inclusive er følgende inkludert:

 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Familiesuiter
Inkludert:

 • All Inclusive
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Teide/Volcán kl. 7.30-10.30.
 • Hamburger, pizza og sandwicher i Snack Bar Ola kl. 12.00-18.30
 • Lunsj og snacks i Nautilus Bar Restaurant kl. 12.00-17.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten La Palmera kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Teide/Volcán kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i restauranten La Palmera kl. 18.30-21.00.
 • Snacks og brus i hotellets lobby kl. 21.30-7.30
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

I perioden 31. mai til og med 9. juli 2024 kommer hotellets spa til å stenge for renovering. Treningsrommet kommer til å være åpent. Vil du bestille massasje i denne perioden henviser hotellet til Landmar Playa Arena.

Alle hotell – Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Dragos del Sur er et populært leilighetshotell som ligger ved en av de fine lavastrendene i Los Gigantes. Strekk deg ut på en solseng eller unn deg en massasje. I de fine leilighetene med balkong har du alt du trenger for å tilbringe behagelige feriedager.

Landmar Playa la Arena

Landmar Playa la Arena ønsker sine gjester velkommen med en majestetisk utsikt over havet og de mektige kysten. Her venter et stort bassengområde med et oppvarmet basseng, gangavstand til stranda og halvpensjon og All Inclusive kan legges til. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden som går helt inn til sentrum av Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i sore leiligheter midt i den koselige fiskerlandsbyen Puerto de Santiago på Tenerife. Her er det to fine bassengområder, hvorav ett ligger på taket og frister med en uslåelig utsikt over Los Gigantes. En kort spasertur fra hotellet ligger de naturlige saltvannsbassengene og enda et lenger stykke unna finner du lavastranda.

Sholeo Lodges Los Gigantes

På Sholeo Lodges Los Gigantes møtes eventyr og avkobling i en unik forening. Det er i hotellets "Feel Good Garden" det skjer, her kan du bare nyte og ta det rolig eller teste nye utendørsaktiviteter eller sporter - du bestemmer hva som passer akkurat deg, akkurat i dag. Slapp av, hvil ut og la dette bli ditt fristed!

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sørvestre kyst, nært Los Gigantes og Playa la Arena. Utsikten er fantastisk og du kan se over til vakre La Gomera herfra. Hotellet har flere basseng som passer alle i familien. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie for deg, og lommeboka!