Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradisus Gran Canaria ligger på stranda i San Agustin og har en herlig hage med basseng og her kan du virkelig hvile ut. Paradisus Gran Canaria satser på velvære og helse og du kan spise helseriktig og delta på kurs i velvære.

Et stort bassengområde med basseng, et mindre basseng, et separat barnebasseng samt en grunn splashpool med sprutende vannstråler. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær.

Hotellets restaurant Gastro Hall kan friste med mat fra fem ulike kjøkken – meksikansk, brasserie, asiatisk, spansk og et med ulike bakverk. I den italienske restauranten MasCalzone spiser du pizza fra en vedovn og delikate pastaretter. Ginger Grand Café byr på gode tapasretter, kaffe, bakverk og drinker. Er du over 18 år kan du ta en drink i hotellets Kanna Beach Club. I Fun Bar & Restaurant får du noe godt å spise fra det libanesiske kjøkkenet, noe å drikke, spiller biljard og ser sport på storskjerm. Lemon Fish har vakker havutsikt og serverer helseriktig mat og drikke med litt underholdning om kvelden. The Shack frister med latinamerikanske smaker. Vil du koste på deg litt ekstra i ferien er Speciality Restaurant med smaksmenyer fra det asiatiske kjøkkenet stedet for deg.

Hotellets spa har et innendørs basseng, badstue og treningsrom. Skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Hotellet har et stort aktivitetsprogram for velvære, blant annet yoga, meditasjon og spinning. For barn fra 4 til 10 år er det en internasjonal barneklubb med engelsktalende personale. For tenåringene er det flere aktiviteter og spill å more seg med, blant annet leker på stranda, vannpolo og volleyball og så naturligvis PlayStation 4 eller Xbox One. Noen kvelder vises film. Klubbene kan ha begrenset åpningstid og følge noen skoleferier.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bagasjerom. Det er cirka fire kilometer inn til Playa del Inglés og 25 kilometer til Las Palmas. Stranda i San Agustin er cirka 400 meter lang og litt steinete på noen steder. Stranda har miljømerket Blått Flagg.

Juniorsuite og Clubrom med ekstra fordeler
Er alle i selskapet over 16 år kan dere unne dere litt ekstra luksus i ferien ved å bestille en juniorsuite. Den tilhører hotellets The Reserve og gir deg ekstra fordeler som for eksempel minibar, tilgang til badstue og hamam og romservice.

Clubrommene tilhører hotellets Nikté at Paradisus by Meliá. Det er en premiumservice for familier og det gis en ekstra oppmerksomhet fra hotellet. Det er for eksempel noen spennende gjenstander i rommene for de yngre, prioritert bordbestilling i restauranter og en opplevelse/aktivitet med transfer og guide for å lære deg mer om reisemålet, som en fottur i Roque Nublo.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokost i Gastro Market kl. 7.30-10.00.
 • Lunsj og middag i Ginger Grand Café hele døgnet.
 • À la carte-middag i MasCalzone kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i Peseta kl. 18.30-21.30.
 • Snacks, lunsj og middag i Kanna Beach Club (aldersgrense 18 år).
 • Snacks og lunsj i The Shack.
 • À la carte-middag i Lemon Fish kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i Vibra Fun Bar & Restaurant kl. 18.30-21.30.
 • Iskrem i Ice Cream Shop.
 • Drikke i minibaren på rommet, etterfylles daglig med juice, øl, vann, brus og snacks.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker til visse tider.

Observer at endringer kan forekomme i hotellets All Inclusive-program. Tider og aktuelt All Inclusive-program vil bli oppdatert løpende siden hotellet er under renovering. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelde fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin. Herfra er der bare noen raske skritt til stranda, strandpromenaden og shoppingsenteret. Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.