Clubrom

Clubrom med balkong eller terrasse og havutsikt. Kombinert soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og lounge med sofa. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering mot avgift. TV. Takvifte. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.
  • Rommene inngår i Nikté, hotellets del med ekstra fordeler. Det innebærer at du under ditt opphold, som for eksempel en opplevelse/aktivitet med transport og guide. Du får mer informasjon ved innsjekk og av Concierge under oppholdet.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med utsikt og noen med havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe mot avgift. Minibar. Takvifte. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Loungedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Wifi, safe og luftkondisjonering mot avgift. TV. Takvifte. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene inngår i The Reserve, som betyr ekstra fordeler. Du får mer informasjon ved innsjekk og av Concierge under oppholdet.
  • Det er 16 årsgrense for å bo i denne romkategorien.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2-3