Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong med havutsikt. Leilighetene er i varierende stil og standard. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Strykejern og strykebrett. TV med blant annet en svensk kanal. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet i ny/renovert del

Renoverte ettromsleiligheter med stor balkong og havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Strykejern og strykebrett. Wifi inkludert. TV med blant annet en svensk kanal. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet mot lyssjakt

Ettromsleiligheter i varierende stil og standard uten uteplass. Leilighetene har et vindu og dette vender mot en lyssjakt. Det innebærer at leiligheten har lite naturlig lys. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Strykejern og strykebrett. TV med blant annet en svensk kanal. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet mot lyssjakt, renovert

Ettromsleiligheter i varierende stil og standard uten uteplass. Leilighetene har et vindu og dette vender mot en lyssjakt. Det innebærer at leiligheten har lite naturlig lys. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Strykejern og strykebrett. TV. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter med balkong med havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Strykejern og strykebrett. Wifi inkludert. TV med blant annet en svensk kanal. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med stor balkong eller terrasse og havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Strykejern og strykebrett. TV med blant annet en svensk kanal. Dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 65 kvm
Antall personer: 1-3