Fakta – Las Palmas

Mat og drikke:

Toretters middag ekskl. drikke, ca. kr 180,- pr. person.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen med buss til våre bosteder i Las Palmas, ca. 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

I Las Palmas ligger den legendariske stranden Las Canteras, der et rev demper bølgene og gjør den til en herlig badeplass. Den ca. 800 meter lange sandstranden Playa de las Alcaravaneras er populær hos lokalbefolkningen og turister, og benyttes hyppig til strandfotball og sandvolleyball.

Uteliv:

Stort utvalg av restauranter, klubber og barer i Las Palmas, som sammen med Playa del Inglés utgjør Gran Canarias to fornøyelsesmetropoler. Las Palmas har også et kasino.

Offentlig kommunikasjon:

Meget gode lokale bussforbindelser på øya. Godt taxitilbud. Bilutleie.

Aktiviteter:

Ulike vannsportmuligheter, f.eks. windsurfing, kite, SUP (Stand up paddle) og dykking. Tennis, squash og minigolf. Fotturer i fjellene, sportsfiske, paintball, fallskjermhopping og bowling. Gran Canaria har også flere gode 18-hulls golfbaner. Se gjerne vår tips om hva du kan finne på mens du ferierer på Gran Canaria.

Nyttig informasjon:

Det årlige karnevalet i Las Palmas avvikles mellom 15/2 og 10/3 2019. Les mer om karnevalet i Las Plamas og på Gran Canaria her.