Ting å gjøre i Las Palmas

I Las Palmas venter en kombinasjon av herlig strandliv og genuin bypuls med trendy tapasbarer, boutiques og fine parker. Det er ikke for ingenting at byen blir kalt Spanias svar på Rio de Janeiro! Her er våre beste reisetips om hva du ikke bør gå glipp av i Las Palmas!

Tapas Tapas

Gamlebyen i Las Palmas, La Vegueta, skuffer ikke. Her vandrer du rundt iblant historiske bygninger i fin spansk kolonistil, besøk et museum eller slå deg ned på en koselig restaurant.

I La Vegueta kan du beundre den mektige Santa Ana-katedralen fra 1400-tallet. Santa Ana var den første katedralen som ble bygd utenfor Europas fastland.

I bydelen La Vegueta ligger også Columbus hus, Casa de Colon, som er en av Las Palmas vakreste bygninger. Det sies at Christofer Columbus bodde her mens han fikk skipene sine reparert i år 1492. Huset er nå et museum der du får lære mer om sjøfart og oppdagelsesreiser.

Tapaskveld i Vegueta

Torsdager er det kanarisk after work i den gamle bydelen Vegueta i Las Palmas og mange barer og uteserveringer byr på tapas til en veldig hyggelig pris! Genuint, folkelig og ikke minst godt! Vær tidlig ute om du vil ha bord.

Casa de Colon Casa de Colon

Midt i byen strekker den kilometerlange, gyllengule stranda Las Canteras seg ut. Stranda er et naturlig samlingspunkt for så vel morgenjoggere som surfere og badeglade. Faktum er at det alltid skjer noe her og på den strandpromenaden som hører til – døgnet rundt. Her kan du lese om Las Canteras-stranda.

Catalinaparken

Øst for Las Canteras-stranda ligger bydelen Santa Catalina. Her ligger den kjente Catalinaparken, som kanskje mest ligner et torg med blomster og palmer. Mye av byens fornøyelsesliv finner du her. Hver søndag kl. 8.00-14.00 er det marked i Catalinaparken.

Karneval i Las Palmas

Gå heller ikke karnevalet i Las Palmas – årets sprøeste fest som finner sted rundt askeonsdag (februar-mars) hvert år med høydepunkter som kroningen av karnevalets dronning og sardinens begravelse.  


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Gran Canaria.

Finn ditt Gran Canaria!

Vil du ha hjelp med å finne ut hvilken del av Gran Canaria som passer best for deg? Her har vi samlet det som preger de ulike stedene på Gran Canaria. Les, og finn ditt Gran Canaria!

Les mer og finn ditt Gran Canaria

Våre reisetips til Gran Canaria

Det er lett å glemme hvor allsidig denne øya er! Her er det vulkaner, ørkener og storslåtte fjell. La deg inspirere av våre Gran Canaria-tips.

Les våre reisetips for Gran Canaria

Våre hotell på Gran Canaria

Vi tilbyr hotell i alle prisklasser på Gran Canaria. Finn ut hvilket område på Gran Canaria du ønsker å være og finn hotell etter dine behov.

Se Gran Canarias hoteller