Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

apollo mondo one of a kind

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotell som ligger i hjertet av historiske La Vegueta, gamlebyen, i Las Palmas. For deg som vil oppleve en annen side av Gran Canaria anbefaler vi virkelig dette hotellet der du bor med den majestetiske Santa Ana-katedralen fra 1400-tallet på den ene siden og rådhuset på det andre. Fra hotellets lekre takbar har du en storslått utsikt over hele byen Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig, ren og fredelig område.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana er ett av våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell, nøye utvalgte gullkorn som byr på en unik hotellopplevelse.

Historiens vingeslag
Her bor du i unike dobbeltrom som ligger i en historisk bygning ved Plaza Santa Ana. Bygningen ble oppført for mer enn 100 år siden og har blitt renovert med stor omsorg og respekt for dens opprinnelige arkitektur. Originaldetaljer som de imponerende trappene, historisk mosaikk, staselig dører og noen av gulvene er fremdeles synlige og gir gjestene et tilbakeblikk til en fantastisk tid.

Takbar med utsikt over Las Palmas
På hotellet er det en populær takbar med en imponerende utsikt over hele Las Palmas. Frokostrom, mulig å kjøpe til en kontinental frokost, finnes også.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert. ved ankomst7avreise stopper bussen cirka 350 meter fra hotellet. Det siste stykket må du selv gå med bagasjen i de smale gatene i gamlebyen frem til hotellet. Sentral beliggenhet med butikker, barer og restauranter bokstavelig talt rett utenfor døra. Til den velkjente Las Canteras Beach er det cirka fem kilometer.

Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Kontinental frokost.
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Klassifisering minimum 3

Alle hotell – Las Palmas

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det basseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranda rett nedenfor hotellet.

Cristina by Tigotan Las Palmas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det beste med Cristina by Tigotan Las Palmas er nok beliggenheten like ved den herlig stranda las Canteras, ikke langt i fra Santa Catalina-parkens hyggelige uteserveringer. Dette er et komfortabelt byhotell med hyggelig atmosfære og terrasse med basseng.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et pent leilighetshotell med romslige moderne leiligheter. Her bor du med kort vei til shopping, barer og koselige tapasrestauranter. Hotellet ligger bare noen minutter fra Las Canteras-stranda og i gangavstand fra Parque de Santa Catalina.