R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa

  • • Halvpensjon inkludert
  • • Elegant hotell
  • • Stort, herlig basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Hotellet har en luksuriøs atmosfære som snart gir mersmak. Her er det basseng, treningsrom og minigolfbane. Som Apollo-gjest kan du la deg friste til å prøve spaet med en 10 % rabatt på behandlinger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Meget god beliggenhet, veldig rent og ordentlig. Fine turmuligheter. Vakre omgivelser
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante R2 Rio Calma Hotel & Spa har et herlig bassengområde med tre basseng der ett av dem er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller, oppvarmet barnebasseng og bassenghåndklær mot depositum (bytte mot avgift). Innendørsbasseng.

Det er to restauranter på hotellet, hvorav en à la carte-restaurant som er åpen fire kvelder i uka og denne er ikke inkludert i halv- eller helpensjon. Pent antrekk, dvs. menn må ha langbukser. Flere barer blant annet en lobbybar med pianomusikk samt en stor bar med underholdning på kveldstid. Diskotek.

Hotellet har gratis wifi-sone, treningsrom samt et spa mot avgift. Aldersgrense i spaet, minimumsalder 16 år og to ganger i uka har barn adgang sammen med en foresatt. Som Apollogjest får du 10 % rabatt på behandlinger. Stor lekeplass. Seks dager i uka har hotellet barneklubb for barn 4-12 år, engelsktalende personale. Spillrom med biljard og spillemaskiner. Tennis og minigolf mot avgift. Sandvolleyball. Room service på dagtid. Suvenir- og klesbutikk. Cirka 20 meter fra hotellet ligger en liten, sort strand og det er cirka 500 meter til en større sandstrand. Til Sotaventostranda er det omtrent 5 kilometer.

Måltider

  • Halvpensjon, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Det er trapper og nivåforskjeller for å komme til bassenget.