Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 368 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Høg kvalitet Roleg og god atmosfære.
-
Engelskkunnskap. Lite kundevenlege i butikkane.

Bekreftet gjest: 2024-03-22


8 av 10

+
Utsikt og stor området
-
Å bytte bade håndkle med kontant var tungt, bør bruke armbånd. Lite interese av servitør når mann trengte å få ledig spisebord. Noen servitør var veldig surt. WiFi må gratis.

Bekreftet gjest: 2024-03-22


9 av 10

+
-
Flere på jobb til middag

Bekreftet gjest: 2024-03-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-02


8 av 10

+
Stort og fint
-
For kaldt vann i bassengene.

Bekreftet gjest: 2024-01-19


5 av 10

+
Badebassenget og at man kunne gå til stranden.
-
Dårlig mellommenneskelig kontakt fra de ansatte. Ikke veldig imøtekommende og virket nesten sure dersom vi spurte om noe. Badevaktene fulgte ikke veldig godt med og lot blant annet berusede gjester hoppe i bassenget med klærne på uten å si noe. Dårlig internettilbud på rommene (bør vært fri wifi som fungerer på hele hotellet i 2024).

Bekreftet gjest: 2024-01-12


7 av 10

+
Vakker hage
-
Litt lite imøtekommende personal, noen var rett og slett sure.

Bekreftet gjest: 2024-01-12


10 av 10

+
God mat, stort sett hyggelige i betjening og servitører. Noen sure. Men mest blide.
-
Senga var for hard. Ellers var alt tipp topp

Bekreftet gjest: 2024-01-05


8 av 10

+
alt var bra. Vi var 5 barn, 6 voksne. All incl. Fleksible spisetider.
-
Savnet knagg på badet for å kunne henge opp på, feks strandhåndklær mm. Det var det på det rommet vi hadde da vi (min mann Erik og jeg) bodde på 17 - 24 november. Men dette er jo "peanuts".

Bekreftet gjest: 2023-12-29


6 av 10

+
Aktivitetene, hagen og strandbarene.
-
Bassenget som skulle holde 20 grader gjorde ikke det. Noen dager var det svært lite utvalgt i restauranten, kun rester fra dagen før. Spa avdelingen hadde svært dårlig service og veldig lite basseng.

Bekreftet gjest: 2023-12-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

2199 vurderinger
Utmerket
 
847
Veldig bra
 
803
Bra
 
320
Mindre bra
 
132
Dårlig
 
97

Fem siste vurderinger

07.02.2024

av Wettergreen Oslo, Norge

Blandet opplevelse

Nydelig beliggenhet i praktfulle omgivelser. Servicen i poolbaren og pianobaren bra. MEN servicen i buffetbaren utrolig dårlig. Stor forskjell på de som gir tips til personalet eller ikke, gir du ikke tips blir du mer eller mindre ignorert. For oss ble til slutt en prinsippsak å ikke gi tips, utrolig uprofesjonell personale!!! Trist å oppleve da vi hadde all inclusive, kun de som ga personale tips fikk all inclusive.

 
02.03.2023

av jarandr Sandnes, Rogaland, Norway

Fint hotell, elendig service

Fantastisk seng. Flott rom, men var preg av slitasje. Godt renhold på rommene, veldig fint og utrolig fornøyd med servicen fra renholdspersonellet. Rent og ryddig ellers på hotellet også. Hotellet bærer preg av at det kunne vært femstjerners (eller har vært?), men at det er for slitt og har for dårlig budsjett til å klare det. Hadde all inclusive, usikker om jeg synes det var verdt pengene. Nesten samme mat hver dag. Det var ekstremt (!) lang ventetid på alt. Betjeningen var alt for få, og man måtte vente lenge på hjelp. Ved middagen får man servert drikke èn gang, og er veldig heldig om man får bestille seg mer enn èn drikkevare (og ofte glemte de tilogmed den ene du bestilte). Aldri et smil å få fra betjeningen, de viste tydelig med hele sitt kroppsspråk at de hadde det for travelt. Middelmådig-dårlig underholdning på kveldstid. Kunne risikere å stå et kvarter i barkø da det ofte var bare en bartender som betjente hele baren. Alt i alt kunne dette vært drømmehotellet, om bare betjeningen var litt flere og mer serviceinnstilte.

 
15.02.2020

av inger0ddveigstr_tes

2 flotte uker

R2 Rio Calma er et estetisk flott hotell, til tross for noe slitasje på rom og møbler. Beliggenheten er topp, rolig både ute og inne. Det er et fint , velstelt og reint uteområde. I motsetning til mange andre store hotell var det god akustikk i spisesalen. Maten var smakfull, men noe mere variasjon kunne ønskes. All betjening var hyggelig. Vi var heldige og fikk et rom med ettermiddagssol og solnedgang, noe vi var svært takknemmelige for !

 
06.11.2018

av Jarle L Notodden, Norge

Betydelig snev av luksus

Hva kan jeg si? Forventet et helt kurant hotell, og fikk den beste "totalpakka" noensinne i syden. En meget velholdt, arkitektonisk perle i kolonialisme-stil, med et fantastisk basseng- og uteområde. Svært god valuta for pengene, med såkalt familierom, sammensatt av to identiske dobbeltrom av meget god standard. Over gjennomsnittet god mat. Eneste drawback, bare for å pirke, var mangel på all-inclusive, all den tid ingen drikke var inkludert i fullpensjon.

 
08.11.2013

av Norum90 Hole

oase

En fantastisk oase på Costa Calma, nydelig! Må bare oppleves. Fantastisk arkitektur. Hadde bestilt balkong med havutsikt, men havnet på bakkeplan med utsikt rett i en mur. Gikk rett opp i resepsjonen for å klage og fikk nesten ikke åpnet munnen før de beklaget og vi ble oppgradert til Superior rom og gratis inngang på spa hele uken. Veldig bra renhold, litt harde madrasser/ puter. Hyggelig betjening. Stille og rolig, lite barnefamilier. Vi var alene nordmenn hele uken ( mest tyskere) og de hadde en VG i kiosken.....veldig bra!! Fornøyd med maten, anbefaler halvpensjon. Vil også anbefale saltvannsbassenget, roligere atmosfære der nede ved sjøen, og man slipper å stå opp grytidlig for å ta av solsenger, noe som forøvrig ikke er lov men alle gjør ved det øvre bassenget :-( solsenger der er jo gratis men 3 euro for en solseng ved saltvannsbassenget er vel verdt å spandere. Vi var på venninnetur, men de romantiske omgivelsene inspirerte oss til at vi kommer til å ta med mannfolka neste gang :-)