R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter en ferie i en rolig og vennlig atmosfære. Her veksler du mellom bassengbad, restaurantbesøk, deilige spabehandlinger og lange turer langs stranda.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fine rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa ved stranda i Tarajalejo er et stilrent og moderne hotell. Hotellet er kun for gjester over 16 år og består av to bygninger, Bahia Playa og Romantic Fantasia (som ligger på andre siden av parkeringsplassen). Bassengområde med to basseng; det ene holder minimum 22 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Badehåndklær, bytte av badehåndklær mot avgift.

Bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Pent antrekk. Bar og poolbar samt en bar i nattklubben.

Fint spa med badstue og innendørsbasseng med jacuzzidel, her er det 10% i rabatt for Apollos gjester. Massasje mot avgift. Treningsrom, og cirka 200 meter fra hotellet finnes det et utendørs treningsområde (ikke i hotellets regi). Skjønnhetssalong. Bordtennis og biljard. Minibank.

Underholdning og levende musikk et par kvelder i uka. Nattklubben er åpen hver kveld.

Wifi inkludert på hele hotellet, raskere oppkobling mot avgift. Minimarked og suvenirbutikk. Det er cirka 20 meter til en svart sand-/grusstrand med noen større steiner, denne stranda er en del av et naturreservat. Badesko anbefales. Til minimarked og et par restauranter/barer i Tarajalejo er det cirka 250 meter. Inn til Costa Calma er det 13 kilometer (lokalbuss går dit én gang i timen på dagtid). Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
  • Snacks kl. 15.30-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach Hotel & Spa i Costa Calma er et fint All Inclusive-hotell der barnefamilien trives. Det er et oppvarmet basseng, et hyggelig spa og lekeplass. For den aktive er det et treningsrom, basketballbane og tennisbane. Vil du heller slå deg til ro på klippestranda er det bare å ta trappa ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Hotellet har en luksuriøs atmosfære som snart gir mersmak. Her er det mange fasiliteter. Halvpensjon er inkludert og du kan velge å legge til helpensjon eller All Inclusive for en mer komfortabel ferie.

Club Drago Park

Velkommen til hyggelige Club Drago Park i Costa Calma. Dette er et godt valg for deg som ønsker en avkoblende og etterlengtet pause. I de fredelige omgivelsene og ved det fine bassengområdet kommer du raskt i feriemodus.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Aldersgrense på hotellet: 16 år INNSiDE by Melia Fuerteventura ligger ved den populære og kjente surfestranda Sotavento, et vakkert hotell med fantastisk havutsikt og avslappende atmosfære. Her kan du ta et bad i bassenget blant palmer og sand, mens du nipper til en deilig drink fra cocktailbaren.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et vakkert okerfarget landskap der havet møter en barnevennlig hvit sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et steinkast fra strand og har kanskje stedets beste beliggenhet. Her kan du nyte ferien i komfortable leiligheter og Costa Calmas alle restauranter, kaféer og fornøyelser ligger rett rundt hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for voksne gjester. Her venter en deilig og avkoblende ferie i en solseng, bara noen skritt fra stranda. Bo i komfortable rom og All Inclusive inkludert.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk stil med lyse farger og innslag av fargerike innredningsdetaljer. Her kan du bade i den oppvarmede bassenget og nyte av stranda som ligger i passe gangavstand.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotell for alle som vil være aktive – på hotellet, i naturen eller fra stranda. Hotellet flere fine basseng, både for store og små. Hotellet organiserer yogatimer, kurs i både kitesurfing og surfing og vil du bli med på å teste SUP, sykle eller være en dag på havet kan du gjøre det. Hjemme på hotellet venter både lunsj og middag som er inkludert i All Inclusive.