Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotell for alle som vil være aktive – på hotellet, i naturen eller fra stranda. Hotellet flere fine basseng, både for store og små. Hotellet organiserer yogatimer, kurs i både kitesurfing og surfing og vil du bli med på å teste SUP, sykle eller være en dag på havet kan du gjøre det. Hjemme på hotellet venter både lunsj og middag som er inkludert i All Inclusive.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Suite for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Royal Suite Hotel har to bassengområder. Et bassengområde med ett basseng under tak samt et barnebasseng og en jacuzzi utendørsbasseng. Bassenget under tak er oppvarmet vinterstid til cirka 25 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær. Det andra bassengområdet har et stort basseng med saltvann og et barnebasseng. Solsenger og parasoller i begge bassengområdene. Bassenghåndklær mot avgift samt depositum.

På hotellet er det en bufférestaurant som serverer mat fra landene rundt Middelhavet samt andre internasjonale retter. To barer, hvorav en poolbar.

Du kan trene i hotellets treningsrom og spill tennis. Biljard, mot avgift. Bordtennis og dart. Alle sporter på hotellet med utstyr er mot et depositum. Vannsporter (ikke i hotellets regi) mot avgift. For de yngste er det en lekeplass.

Wifi inkludert i felles områdene. Det er garderobe og dusj som kan benyttes ved sen avreise. Cirka 900 meter til sandstranda i Costa Calma. For å komme til stranda må du krysse en trafikkert vei.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
  • Snacks kl. 15.30-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.15-21.00.
  • Iskrem serveres til lunsj og middag.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach Hotel & Spa i Costa Calma er et fint All Inclusive-hotell der barnefamilien trives. Det er et oppvarmet basseng, et hyggelig spa og lekeplass. For den aktive er det et treningsrom, basketballbane og tennisbane. Vil du heller slå deg til ro på klippestranda er det bare å ta trappa ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Hotellet har en luksuriøs atmosfære som snart gir mersmak. Her er det mange fasiliteter. Halvpensjon er inkludert og du kan velge å legge til helpensjon eller All Inclusive for en mer komfortabel ferie.

Club Drago Park

Velkommen til hyggelige Club Drago Park i Costa Calma. Dette er et godt valg for deg som ønsker en avkoblende og etterlengtet pause. I de fredelige omgivelsene og ved det fine bassengområdet kommer du raskt i feriemodus.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Aldersgrense på hotellet: 16 år INNSiDE by Melia Fuerteventura ligger ved den populære og kjente surfestranda Sotavento, et vakkert hotell med fantastisk havutsikt og avslappende atmosfære. Her kan du ta et bad i bassenget blant palmer og sand, mens du nipper til en deilig drink fra cocktailbaren.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et vakkert okerfarget landskap der havet møter en barnevennlig hvit sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et steinkast fra strand og har kanskje stedets beste beliggenhet. Her kan du nyte ferien i komfortable leiligheter og Costa Calmas alle restauranter, kaféer og fornøyelser ligger rett rundt hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for voksne gjester. Her venter en deilig og avkoblende ferie i en solseng, bara noen skritt fra stranda. Bo i komfortable rom og All Inclusive inkludert.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk stil med lyse farger og innslag av fargerike innredningsdetaljer. Her kan du bade i den oppvarmede bassenget og nyte av stranda som ligger i passe gangavstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter en ferie i en rolig og vennlig atmosfære. Her veksler du mellom bassengbad, restaurantbesøk, deilige spabehandlinger og lange turer langs stranda.