Club Drago Park

Velkommen til hyggelige Club Drago Park i Costa Calma. Dette er et godt valg for deg som ønsker en avkoblende og etterlengtet pause. I de fredelige omgivelsene og ved det fine bassengområdet kommer du raskt i feriemodus.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At de hadde tilbud om shuttlebuss til stranden
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Club Drago Park i Costa Calma har bassengområde med et basseng som er oppvarmet til 26 grader. Temperaturen i bassenget kan dog være lavere om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Her er det barnebasseng samt solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Hovedbassenget er mellom 90 og 130 centimeter dyp.

Hotellet har to restauranter, den ene er poolbaren som også har snacks og lunsjretter samt bufférestauranten som ligger i hovedbygningen og serverer frokost og middag, pent antrekk gjelder. Her er det også en loungebar.

Et lite treningsrom og en squashbane som kan benyttes uten kostnad. Biljard mot avgift. Diskotek. Spillrom. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi for barn fra 4 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert. Det er nivåforskjeller og mange trapper inne på og utenfor hotellområdet. Cirka 1,5 kilometer til Sotaventostranda. Hotellbuss til stranda inkludert. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00
  • Snacks kl. 11.00-12.30
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
  • Ettermiddagskaffe/te kl. 15.30-16.30
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, forfriskninger og drinker i en av barene kl. 10.00-23.00
  • Aktiviteter og underholdning

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder helt til avreise.

Verdt å vite

Fra den 7. april til og med den 30. april 2024, vil hotellet delvis renoveres. Fasaden vil bli malt om og rommen vil bli delvis renovert. Renoveringen starter kl. 9.30 og avsluttes kl. 16.00.

Alle hotell – Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach Hotel & Spa i Costa Calma er et fint All Inclusive-hotell der barnefamilien trives. Det er et oppvarmet basseng, et hyggelig spa og lekeplass. For den aktive er det et treningsrom, basketballbane og tennisbane. Vil du heller slå deg til ro på klippestranda er det bare å ta trappa ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Hotellet har en luksuriøs atmosfære som snart gir mersmak. Her er det mange fasiliteter. Halvpensjon er inkludert og du kan velge å legge til helpensjon eller All Inclusive for en mer komfortabel ferie.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Aldersgrense på hotellet: 16 år INNSiDE by Melia Fuerteventura ligger ved den populære og kjente surfestranda Sotavento, et vakkert hotell med fantastisk havutsikt og avslappende atmosfære. Her kan du ta et bad i bassenget blant palmer og sand, mens du nipper til en deilig drink fra cocktailbaren.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et vakkert okerfarget landskap der havet møter en barnevennlig hvit sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et steinkast fra strand og har kanskje stedets beste beliggenhet. Her kan du nyte ferien i komfortable leiligheter og Costa Calmas alle restauranter, kaféer og fornøyelser ligger rett rundt hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for voksne gjester. Her venter en deilig og avkoblende ferie i en solseng, bara noen skritt fra stranda. Bo i komfortable rom og All Inclusive inkludert.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk stil med lyse farger og innslag av fargerike innredningsdetaljer. Her kan du bade i den oppvarmede bassenget og nyte av stranda som ligger i passe gangavstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa – vinter 2024/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter en ferie i en rolig og vennlig atmosfære. Her veksler du mellom bassengbad, restaurantbesøk, deilige spabehandlinger og lange turer langs stranda.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotell for alle som vil være aktive – på hotellet, i naturen eller fra stranda. Hotellet flere fine basseng, både for store og små. Hotellet organiserer yogatimer, kurs i både kitesurfing og surfing og vil du bli med på å teste SUP, sykle eller være en dag på havet kan du gjøre det. Hjemme på hotellet venter både lunsj og middag som er inkludert i All Inclusive.