Las Marismas

Leilighetshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb. Du kan selv bestemme om du vil lage mat i leiligheten eller ha det litt ekstra komfortabelt og legge til frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Romslig leilighet med alt nødvendig utstyr. God seng. Var heldig og fikk leilighet med terrasse vendt mot hagen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Las Marismas på Fuerteventura er et leilighetshotell med mange fasiliteter. Her er det et stort bassengområde med basseng barnebasseng, solsenger og parasoller. Ett av de to bassengene er oppvarmet (november-april) til minst 23 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Bassenghåndklær mot depositum og bytte av håndklær mot avgift. Poolbar med lunsjservering, ikke inkludert i All Inclusive.

Ved barnebassenget er det en lekeplass, samt en barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale som holder åpent seks dager i uka.

Bufférestaurant med servering til frokost, lunsj og middag, pent antrekk til middag. Restaurant ved bassenget som serverer lunsj. Bar. Levende musikk enkelte kvelder i uka.

Treningsrom med aldersgrense 16 år i selskap med voksne, ellers 18 år er inkludert. Tennis og squash inkludert, utstyr kan leies. Sykler og biljard mot avgift. Minigolf, boccia samt sandvolleyball og strandfotball mot depositum.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Minimarked.

Lokaltrafikk og vareleveranser til hotellet kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Mange trapper i hotellet og heis bare i hovedbygningen. Skulle leiligheten bli kjølig om vinteren er det mulig å leie en varmevifte.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé)
 • All Inclusive.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
Når de voksne legger til måltider vinteren 2023/24 er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Iskrem i poolbaren kl. 10.00–18.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 10.30-13.00 & kl. 15.00–16.00.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
 • Kaffe, te og kaker i poolbaren kl. 16.00-17.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin og drinker i hotellets barer kl. 10.00-23.00.
 • Racket og baller til squash, tennis, minigolf og boccia kan lånes i resepsjonen.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 17.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet ved siden av hotellet som beregnes være ferdig i 2026. Støy fra denne kan til tider oppfattes som forstyrrende.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Corralejo

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig og enkelt leilighetshotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach som ligger bra og sentralt til i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell med bra beliggenhet i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et pent designet leilighethotell med fokus på helse og velvære. Her bor du i fint innredede leiligheter, alle i to etasjer. Hotellet har et stort bassengområde med tre oppvarmede basseng, hvorav ett barnebasseng. I hotellets helsestudio kan du trene vekter men du kan også delta på treningstimer og få helseråd om mat, din personlige styrke og om å ha det bra. Kort spasertur til havna i Corralejo.

Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive-hotellet Riu Oliva Beach Resort ligger som en grønn oase midt i sanddynene ved den nesten fire kilometer lange sandstranda, like sør for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer og alle er inkludert i hotellets All Inclusive-program. Her kan du smake på både det lokale kjøkkenet og det asiatiske kjøkkenet. Treningsrom på hotellet og for familiens yngste er det en barneklubb.