Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sand er et fint og populært hotell som ligger i gangavstand til stranda. Her er det et romslig bassengområde med basseng og vannlek for barna, spa og hyggelige restauranter. Og for å gjøre det hele litt enklere er halvpensjon inkludert!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom med jacuzzi for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fint hotell med sentral beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Barcelo Corralejo Sands har et stort og pent bassengområde med to saltvannsbasseng, der ett er oppvarmet til minst 20 grader november-april samt en splashpool med vannlek for barna. Temperaturen kan dig synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær. Solsenger og parasoller.

I bufférestauranten Tramontana serveres frokost og middag. Det er også en poolbar, Alisos, som tilbyr enklere retter til lunsj. Bar med underholdning noen kvelder i uka. Gastropuben Aponier som serverer herlig drikke (ikke inkludert i All Inclusive eller halvpensjon).

Spa med hydromassasje basseng, dampbadstue og et bredt utvalg av behandlinger mot avgift. Treningsrom som må forhåndsbestilles. Aldersgrensen er 16 år i så vel i treningsrommet som i spaet, yngre barn mellom 5 og 16 år kan være med i selskap med en voksen. Badehette påbudt i visse deler av spaet.

Bordtennis. Biljard mot avgift. Barne- og tenåringsklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Underholdning og aktiviteter med vanngymnastikk, leker og treningstimer 5 ganger i uka.

Wifi inkludert. Parkering mot avgift. Suitene ligger i en separat bygning, deluxerommene og dobbeltrommene ligger i samme bygning. Det er ikke heis i den bygningen der suitene ligger.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i bufférestauranten Tramontana kl. 7.30-10.30.
  • Lunsj i poolbaren Alisos kl. 12.30-16.00.
  • Snacks i poolbaren Alisos kl. 12.30-19.00.
  • Middagsbuffé i bufférestauranten Tramontana kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Corralejo

Las Marismas

Leilighetshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne familiehotell med romslige og velutstyrte leiligheter. Hotellet er velholdt og bassengområdet stort. Den som vil være i bevegelse kan velge blant mange aktiviteter og sporter, og for de yngre gjestene er det lekeplass og barneklubb. Du kan selv bestemme om du vil lage mat i leiligheten eller ha det litt ekstra komfortabelt og legge til frokostbuffé, halvpensjon eller All Inclusive.

Maxorata Beach

Bare fem minutters gange fra stranda og sentrum i Corralejo ligger Maxarota Beach. Et hyggelig og enkelt leilighetshotell med basseng for store og små. De praktiske leilighetene har plass til seks personer!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spa – et eksklusivt hotell for voksne! Hotellet ligger i rolige omgivelser på stranda i Corralejo. Hvil ut ved bassenget i den frodige hagen, nyt god mat i de mange restaurantene og unn deg litt ekstra luksus med en herlig spabehandling. Hotellet har det som skal til for en etterlengtet ferie med avkobling i luksuriøse omgivelser.

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotell som består av to deler. En del er for voksne og barnefamilier samt en del forbeholdt gjester over 16 år som bestiller Juniorsuite premium. Hotellet har flere herlige basseng og mange aktiviteter.

Galera Beach

Velkommen til fine Galera Beach som ligger bra og sentralt til i Corralejo. Her er det et hyggelig lite bassengområde og den fine stranda i Corralejo ligger bare et steinkast fra hotellet. På Galera Beach har alle leilighetene havutsikt!

Barcelo Corralejo Bay

Aldersgrense på hotellet: 18 år Barcelo Corralejo Bay er et fint hotell med bra beliggenhet i Corralejo. Her er det en stor hage, et fint bassengområde, bra restaurant og et populært spa. Halvpensjon er inkludert og om du ønsker kan du legge til All Inclusive.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et pent designet leilighethotell med fokus på helse og velvære. Her bor du i fint innredede leiligheter, alle i to etasjer. Hotellet har et stort bassengområde med tre oppvarmede basseng, hvorav ett barnebasseng. I hotellets helsestudio kan du trene vekter men du kan også delta på treningstimer og få helseråd om mat, din personlige styrke og om å ha det bra. Kort spasertur til havna i Corralejo.