Elba Sara

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På Elba Sara du glede deg over ypperlig service, mange fasiliteter og kort vei til de beste golfbanene på Fuerteventura. For de små er det lekeplass, barnebasseng, minigolf og barneklubb.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom med 4 ord. senger for 4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Generelt alt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elba Sara er et pent hotell som ligger like utenfor Caleta de Fuste med nærhet til øyas beste golfbaner. Hotellbuss til en golfbane og til sentrum av Caleta de Fuste. Barn og unge under 18 år må reise sammen med foreldre/foresatte for å bo her.

Hotellet har et hyggelig bassengområde der to av bassengene samt barnebassenget, er oppvarmet til cirka 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Det er obligatorisk for barn under 6 år bruke armringer når de er i bassengene. Solsenger og parasoller. Jacuzzi. Balinesiske solsenger kan reserveres i resepsjonen. Badehåndklær mot depositum. Bytte av badehåndklærne kan skje hver tredje dag. Pool-/snackbar. Solsenger mot avgift på stranda (ikke i hotellets regi). Stranda nærmest hotellet består av stein, det er cirka 200 meter å gå til sandstranda.

Bufférestauranten Albatros serverer frokost, lunsj og middag. temakvelder noen dager i uka men kanariske eller meksikanske retter. Hotellet har en italiensk á la carte-restaurant, Tucan, som er åpen på kveldstid og på dagtid fungerer som poolbar. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Treningsrom hvor ungdom under 18 år er velkommen i følge med en voksen. Bordtennis og sandvolleyball (ball mot avgift). Multicourt for tennis og fotball samt minigolf og biljard mot avgift. Underholdning både på dagtid og om kvelden.

Wifi inkludert i fellesområdene. Ved hotellet ligger shoppingsenteret Atlántico med butikker, restauranter, kino og bowling. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 8.00-10.30.
 • Middag kl. 18.30-22.00.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Albatros kl. 8.00-10.30.
 • Kontinental frokost i poolbaren Tucan kl. 11.00-13.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Albatros kl. 13.00-15.00.
 • Snacks i poolbaren Tucan kl. 13.30-17.00.
 • Slush og iskrem i poolbaren Tucan kl. 10.30-18.00.
 • Kaffe og kaker kl. 17.00-19.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-22.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann i en av hotellets barer til kl. 23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Caleta de Fuste

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Barceló Fuerteventura Mar

Velkommen til det fine hotellet Barceló Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære. Legg til halvpensjon eller All Inclusive. Gjesten på Barceló Fuerteventura Mar kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Villas Caleta Beach & Golf

Villas Caleta Beach & Golf ligger noen kilometer sør for byen Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her bor du i romslige villaer med eget basseng og bor så og si på golfbanen Golf Club Salinas de Antigua.

Barceló Fuerteventura Castillo

Barceló Fuerteventura Castillo er et nyrenovert hotell med mange fasiliteter og hyggelige restauranter. Hotellet ligger nært stranda og du bor i i fine leiligheter. Her venter også et fint bassengområde med utsikt over havet. Reiser du med barn er det et separat barnebasseng og barneklubb i hotellets regi. Gjestene på Barceló Fuerteventura Castillo kan benytte alle fasiliteter på nabohotellet Barceló Fuerteventura Mar.

Barceló Fuerteventura Royal Level

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det fine hotellet Barceló Fuerteventura Royal Level er det perfekte valget for par og venner som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser ved havet. For en ekstra behagelig ferie er halvpensjon inkludert i prisen! Gjestene på Barceló Fuerteventura Royal Level kan benytte alle fasiliteter på nabohotellene Barceló Fuerteventura Castillo og Barceló Fuerteventura Mar.

Smy Tahona Fuerteventura

På Smy Tahona Fuerteventura bor du i romslige familierom og det er tre basseng å boltre seg i på hotellet om sola skulle bli for varm. Etter et kvarters gange er du på stranda i Caleta de Fuste og det er kort vei til sentrum med restauranter, barer og shopping.

Broncemar Beach

Broncemar Beach er et pent og stilrent hotell midt i sentrum av Caleta de Fuste. Velg blant flere basseng på hotellet eller stranda som ligger i passe gangavstand. Her bor du i fine rom eller leilighet.