1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Elegante dobbeltrom i moderne stil med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. I safen er det kontakt for lading. Badekåper, tøfler og toalettartikler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Møblert balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Elegante rom i moderne stil. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. I safen er det kontakt for ladning. Badekåper, tøfler og toalettartikler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Møblert balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1

Superiorrom

Elegante superiorrom i moderne stil med parkettgulv. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. Komfortabel sofa. TV og bluetooth høyttaler. Wii (spill kan lånes). Nespressomaskin og vannkoker. Minibar. Strykejern og -brett kan lånes. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. I safen er det kontakt for lading. Badekåper, tøfler og toalettartikler. Hårføner. Dusj og wc. Møblert balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Tilgang til The Level med ekstra service. Her er det blant annet et relaxområde, et eget basseng, mulighet for halvpensjon mot tillegg (frokost og middag) i restauranten The Level og gratis kaffe og alkoholfri drikke i Level-området hele dagen.
Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 2