Rom/leiligheter

Deluxesuite

Fine deluxesuiter med ett soverom i lys, moderne innredning. Flislagt gulv. Dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke
Romstørrelse: Ca. 29 m²
Antall personer: 2-3

Executiverom

Moderne executiverom som ligger i andre etasje. Moderne og lys innredning med dobbeltseng og flislagt gulv. TV. Espressomaskin. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Stor balkong med jacuzzi og havutsikt. Balkongene er delt av med lave vekster. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 38 m²
Antall personer: 2

Suite

Fine suiter som ligger på bakkeplan med lys, moderne innredning. Dobbeltseng og flislagt gulv. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller uteplass med delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 29 m²
Antall personer: 2

Superiorsuite

Moderne superiorsuiter med lys innredning, dobbeltseng og flislagt gulv. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 29 m²
Antall personer: 2