Fakta – Rethymnon by

Mat og drikke:

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 180 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell:

Fra Chanias flyplass ca. 1 time, og fra Heraklions flyplass ca. 1 t 15 min. med buss til første hotellstopp. Ved eventuell transfer via Amoudara, Georgioupolis og Kalives/Almyrida og Agia Pelagia, kan transferen ta opptil 3 timer til siste hotell. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

Rethymnon har en milelang strand som består av sand, grovkornet sand og rullestein. Strandservice og vannsport. På stranden finnes det et flaggsystem.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Uteliv:

Flere puber, musikkbarer og trivelige kafeer langs strandpromenaden. Inne i sentrum finner du også genuine og livlige bouzoukiklubber. Diskotek like i utkanten av byen.

Offentlig kommunikasjon:

Gode bussforbindelser til Heraklion, Chania og landsbyene langs nordkysten. Det er også bussforbindelser til Kretas sydkyst. I Rethymnon er det mange drosjer, samt mulighet for å leie bil, motorsykkel, moped og sykkel. Vi anbefaler å leie bil for å utforske vest-Kretas mange severdigheter og strender på egen hånd.

Aktiviteter:

Stort tilbud for den som søker en aktiv ferie! Windsurfing, dykking, snorkling, treningssentre, aerobics, fotturer, tennis, ridning og utleie av mountainbikes.