Fakta – Rethymnon by

Transport t/r hotell:

Fra Chanias flyplass cirka 1 time, og fra Heraklions flyplass cirka 1 time og 15 minutter med buss til første hotellstopp. Ved eventuell transport via Amoudara, Georgioupolis og Kalives/Almyrida og Agia Pelagia, kan det ta opptil 3 timer til siste hotell. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender:

Rethymnon har en milelang strand som består av sand, grovkornet sand og rullestein. Strandservice og vannsport. På stranda finnes det et flaggsystem for når det er trygt å bade.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Uteliv:

Flere puber, musikkbarer og trivelige kaféer langs strandpromenaden. Inne i sentrum finner du også genuine og livlige bouzoukiklubber. Diskotek like i utkanten av byen.

Offentlig kommunikasjon:

Gode bussforbindelser til Heraklion, Chania og landsbyene langs nordkysten. Det er også bussforbindelser til Kretas sydkyst. I Rethymnon er det mange drosjer, samt mulighet for å leie bil, motorsykkel, moped og sykkel. Vi anbefaler å leie bil for å utforske vest-Kretas mange severdigheter og strender på egen hånd.

Aktiviteter:

Stort tilbud for den som søker en aktiv ferie! Windsurfing, dykking, snorkling, treningssentre, aerobics, fotturer, tennis, ridning og utleie av mountainbikes.