Reisetips til Rethymnon

Reisetips til Rethymnon by

Sandstrender, historiske severdigheter og massevis av hyggelige restauranter – Rethymnon by har mye å tilby. Vi har samlet våre beste reisetips om hva du kan se og gjøre i ferien i Rethymnon by.

Bestill reise til Rethymnon >>

Les flere reisetips om Kreta

Å gjøre i Rethymnon

Vil du se mer av Rethymnon er det mye å finne på. Se Kreta med en sykkelutflukt, utforsk livet under havoverflaten eller den vakre Miliravinen og se den forlatte byen.

Les mer om hva du kan finne på

Mat & drikke

God mat og drikke er noe som hører ferien til og i Rethymnon kan du velge og vrake blant restauranter, barer og kaféer som serverer velsmakende retter og forfriskninger.

Les mer om mat & drikke i Rethymnon

Severdigheter i Rethymnon

I Rethymnon er det mye gammel historie å oppleve. Ta en pause fra stranda og besøk steder som Fortezza, Gouraporten og Arkadiklosteret som ble bygd i år 500.

Les våre tips om severdigheter

Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kreta, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Reiser til Kreta

Apollo er Nordens største arrangør av reiser til Kreta og kan tilby alt fra enkle, koselige familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på både kjente og ukjente steder.

Les mer om Kreta

Våre hoteller på Kreta

Apollo Mondo-hotellene er vi mest stolte av, og du finner flere på Kreta. Flest er det av hoteller med lokal touch og personlig atmosfære men velg Apollo Mondo Selected-hotell om du ser etter høy standard på strand.

Se alle hoteller på Kreta

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her