Rom/leiligheter

Ettromsleilighet i eldre del

Ettromsleiligheter som ligger i den eldre delen. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. (Badekar i den eldste bygningen.) Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 19-25 m²
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje som ligger i den eldre delen av hotellet. To enkeltsenger oppe og oppholdsrom med minikjøkken, sofa og baderom nede. Åpen løsning med vindeltrapp mellom etasjene. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 25-30 m²
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i ny del

Leiligheter i den nyere delen med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 24-30 m²
Antall personer: 1-3

Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse (trappetrinn opp til markterrassen), noen med utsikt mot bassenget. En av disse leilighetene deler uteplass og ligger i øverste etasje. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 20-29 m²
Antall personer: 1-3

Renovert toromsleilighet

Renoverte leiligheter med ett soverom, og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Noen leiligheter har markterrasse eller markbalkong, andre balkong eller markbalkong med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32-36 m²
Antall personer: 1-4

Renovert treromsleilighet

Pene treromsleiligheter med to soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc (to baderom). Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke. Noen leiligheter har inngang via balkongen.
Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 2-6

Toromsleilighet i eldre del

Toromsleiligheter i den eldre delen med ett soverom og ekstraoppredning til to på sovesofa eller feltsenger i oppholdsrommet. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Badekar i den eldste bygningen. Markterrasse, trappetrinn opp til markterrassen. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 25-33 m²
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i ny del

Toromsleiligheter som ligger i en del bygd i 2008. Ett soverom og to ekstraoppredninger i sovesofa i oppholdsrommet. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong; noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 34-50 m²
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter som ligger i den eldre delen av hotellet. To soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. To baderom med badekar og wc. Markterrasse, trappetrinn opp til markterrassen. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet i etasje

Disse leilighetene ligger i den eldre delen av hotellet og har soverom på øvre plan. Åpen løsning med vindeltrapp mellom etasjene. Ekstraseng i sovesofa. I en av leilighetene står en ekstraseng i det ene soverommet på nedre plan. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 43-48 m²
Antall personer: 2-5